Ajankohtaista

Välieräparit arvottiin tänään maajoukkue leirillä Eerikkilässä. Ensimmäinen ottelupari on GFT-TPK, joten jäljelle jäi Mad Max-Ilves. Maxit ja tuore mestarijoukkue Ilves kohtaavat jo seitsemännen kerran kuluvalla kaudella. Ottelut pelataan Vantaalla Tikkurilan urheilutalossa 2.3!
Mad Max kaatoi PoPan puolikuntoisena ja eteni futsal cupin välieriin.
Lauantain turnauksesta tiukat ja tärkeät 2-1 ja 3-2 voitot. Nousukarsintapaikka varmistui!
Liigan päätöskierroksella Mad Max vieraili Tamperelaisten kultajuhlissa. Kolme pistettä matkasi kuitenkin Valkeakoskelle lukemin 1-2 (0-1).
Mad Max ja PoPa kohtaavat liikuntahallissa torstaina 15.2. kello 19.30. Ottelutapahtuma on maksuton! Tule kannustamaan Maxit lopputurnaukseen!
Tampereen Spiral-hallissa ratkotaan lauantaina myös Piiri Cupin finaalipaikka. Ilves ja Mad Max toivottavat katsojat tervetulleiksi liigahuipentumaan, kun Maxit luovuttavat "pojan" tamperelaisille.
PoPa voitti paineen alla lauantaina pelatun liiga-ottelun. Maxit menettivät taistelutahtonsa jo ennen peliä, Ruutupaitojen voittaessa omansa.
Pronssista taisteleva PoPa saapuu Apialle.
Edustus voitti Tervarit 5-4 (3-2), kakkonen on lohkonsa kärkipaikalla voittolukemin 4-0 ja 9-0. Juniorit kaatoi otteluissaan Ilveksen lukemin 3-1, mutta hävisi LeKi:lle niukasti 2-1.
Dynamo Utd ja TPV vastassa lauantaina
RSS ATOM