Uutiset

Valkeakosken Sanomien ja Alpo Eerolan juttu asiasta.
Naiset voitokkaina (3.10.2009)
Madmax kohtasi ACE:n Tampereelta lauantaina 3.10. harjoitusottelussa. Maxittaret olivat sen verran paremmin sisällä futsalista kauden tässä vaiheessa että voitto heltisi numeroin 6-4.
Edustusjoukkueen ensimmäinen pelaajaprofiili on julkaistu. Sivuilla esitellään kauden aikana jokainen pelaaja, sekä taustahenkilöt. Itseoikeutetusti pelaajaprofiilin avaa joukkueen kapteeni Joni Niskavaara.
Suomen Palloliitto (SPL) ja Jouni Pihlaja ovat solmineet jatkosopimuksen futsalmaajoukkueen päävalmentajan toimesta.
Mad Max testasi toimintaansa pelaamalla kotiottelut viime futsalkauden loppuottelijoita vastaan. Mestari-GFT oli maalin verran parempi, 2-1 ja hopea-Ilves kaatui Maxien käsittelyssä selkeästi 6-3.
Mad Maxin harjoitusottelu paikallisvastustaja WFT.tä vastaan ei sujunut varmasti joukkueen valmentajien käsikirjoituksen mukaisesti Sen sijaan Jarto Hyökyvaaran koutsaama WFT taisteli mallikkaasti ja teki liigajoukkueen illasta tuskaisen.
Kauden 23. Mad Max-tapahtuma johdatti kotijoukkueen sen kauden Apia-avaukseen Turun Pallokerhoa vastaan. Vauhdikas ja runsasmaalinen ottelu päättyi ansaitusti mustapaitojen 8-2 (2-0) voittoon.
RSS ATOM