Ajankohtaista

Mad Max-luotsi Tomi Eerola nimesi 15 pelaajan ryhmän Skotlantiin.
Mad Max kohta ensi viikolla Ilveksen kahdesti, ensimmäinen koitos on Ke 30.8 klo 20.00 liikuntahallissa ja toinen Pe 1.9 klo.19.30 Spiral-hallissa Tampereella. Ma 4.9 on vuorossa Popa ottelu Porissa ja vielä ennen Skotlantiin lähtöä kohdataan To 7.9 klo 20 paikallisvastustaja WFT liikuntahallissa!
Futsalin hallitseva Suomen mestari Futsal Mad Max valkeakoskelta edustaa Suomea kauden 2006-2007 UEFA Futsal Cupissa.
Maxien valmistautuminen jatkuu muutaman lomaviikon jälkeen. Nyt alkaa todella kova treeni kausi, sillä Skotlantiin lähtöön on vain kuusi viikkoa!
Skotlantiin 12.9! (24.7.2006)
Mad Maxin matka- sekä ottelupäivät ovat selvillä. Mad Max matkustaa Skotlannin Perthiin 12.9!
Mad Max pelaa UEFA-Cupin karsintaottelut Skotlannissa, johon arpa heitti vastustajiksi maansa mestarit Armeniasta, Ranskasta, sekä Skotlannista.
Futsal Mad Max on huomioitu myös kentän ulkopuolella, sillä Valkeakosken Nuorkauppakamari esittää seuraa yhtenä vaihtoehtona Vuoden koskilaiseksi.
Suomen Palloliitto ja Urheilukanava ovat käyneet keskusteluja jo kolmen vuoden ajan lajin näyttämisestä Urheilukanavalla, kaudella 2006-2007.
Ensi kauden joukkueen rakentaminen ja valmistautuminen täydessä vauhdissa.
MadMax voitti Suomen mestaruuden lisäksi Suomen-cupissa hopeaa, sekä Tampereen piirin mestaruuden. Tomi Eerolalle Tampereen piiriltä tunnustuspalkinto hyvin tehdystä työstä.
RSS ATOM