Uutiset

Ilves kynnen verran parempi!
Sonera Plazan juttu (23.10.2006)
Mad Max lähtee puolustamaan futsal-mestaruuttaan
Tänään on avattu uudet futsaliin keskittyvät nettisivut. Osoite on www.futsal.fi. Sieltä löytyy pelaajaluettelot yms. Futsal.fi sivuilla on tarkoitus julkaista joukkueiden kirjoittamia ennakko- ja otteluraportteja yms. uutisia.
Mad Maxin ensimmäinen Super-cup ei onnistunut toivotulla tavalla. Ilves oli hieman parempi kaksinkamppailuissa ja huolellisuudessa.
Kolmatta kertaa pelattava Futsalin Super Cup avaa perinteisesti futsalin sarjakauden. Super Cupissa kohtaavat Suomen mestari ja Cup-mestari. Tämän vuoden Super Cupissa kohtaavat Suomen mestari Mad Max ja Cup-mestari Ilves FS. Ottelu pelataan keskiviikkona 18.10.06 klo 19.00 Valkeakosken liikuntahallissa.
Super-Cupissa pelaavat hallitseva Suomen mestari Mad Max ja Futsal-cup mestari Ilves. Ottelu alkaa klo 19.00.
Maxit osallistui 8.10 PS-turnaukseen Porissa. Turnauksessa Maxit pelasi Ilvestä vastaan tiukan ottelun, maaleja tehtiin tasatahtiin, joka lopulta päättyi 3-5 Ilvekselle.
Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) arpoi futsalin EM-karsintalohkot maanantaina (2.10.) Sveitsin Nyonissa. Suomi pelaa neljän joukkueen EM-karsintaa Vantaan Myyrmäessä 18. – 21.1.2007 yhdessä Turkin, Armenian ja Albanian kanssa.
RSS ATOM