Uutiset

Mad Max kaatoi hallitsevan Suomen mestarin, Ilves FS:n 3-4 (1-0)
Futsal Mad Maxilla oli ylimääräinen kenttäpelaaja PoPaa vastaan, kun FC Hakan faniryhmä piti mahtavaa meteliä ottelussa. On erittäin hienoa, että ryhmä löysi otteluumme ja tunnelma hallissa oli aivan mahtava, hehkuttaa Max puheenjohtaja Veli Helpiö.
Viikonlopun aikana Maxit pelasi voitokkaasti lauantaina Popaa vastaan vieden pisteet 8-3. Sunnuntaina oli vuorossa suomen cupin 6.kierroksen ottelu, joka pelattiin poikkeuksellisesti Iittalan hallissa. FTK kaatui selvin numeroin 8-2.
Futsal-liigan mitalisarja jatkuu lauantaina, Porin Palloilijat saapuu haastamaan Mad Maxin Valkeakosken liikuntahalliin. PoPa on mitalisarjan viimeisenä. – Kärjen ja häntäpään ero on vain kuusi pistettä. Porilaiset antavat kaikkensa voittaakseen meidät, Max-luotsi Tomi Eerola varoittaa.
Mad Max avasi mitalisarjan tasapelillä. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-4. Raportti ottelusta...
Onnetar suosi Mad Maxejä. 6 kierroksella vastaan asettuu FTK. Ottelu pelataan Iittalan uudella areenalla 15.1.06 klo.11.00. Mad Max joutuu viemään kotiottelun naapuri kylään Iittalaan Valkeakosken halli tilanteen takia, sillä kaikki viikonloppu vuorot on jo jaettu ja 6 kierros vasta 4.1 arvottiin.
Mad Max teki viime hetken hankinnan, kun se "kaappasi" paikallisseura WFT:stä nuoren hurjapään riveihinsä.
Mitali sarja alkaa 7.1.06 TP-Kaarlen vieraana Kälviällä. Ja viimeinen kierros mitalisarjassa pelataan 4.2.06.
RSS ATOM