Uutiset

Pitopalvelu Tarja Ahonen tarjoaa Uimahallin kahviossa kultakahvit tiistaina 14.2. klo.18 alkaen. Paikalla mestarijoukkue Mad Max. Kaikki kannattajat ovat lämpimästi tervetulleita!
Futsal Mad Max voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa toisella liigakaudellaan ja pelaa kaudella 2006-2007 Futsalin Uefa cupia!
Futsal-liigan päätöskierros pelataan lauantaina 4.2.2006. Ennen viimeistä kierrosta vahvimmin mestaruudessa on kiinni Mad Max Valkeakoskelta. Myös tamperelaisella Ilveksellä on vielä mahdollisuus nousta mestariksi.
Mitalien värit ratkeaa vasta päätöskierroksella, kun neljä joukkuetta taistelee vielä mitaleista. Valkeakoskelle yhteen ottavat Mad Max ja vierailija TPK Turusta, kun puolestaan Tampereella estradilla esiintyvät Ilves FS, sekä TP-Kokkola.
Valkeakosken liikuntahalliin oli jälleen saapunut kiitettävästi yleisöä, kun laskuri nousi 200:n paremmalle puolelle. On aivan mahtava pelata, kun takana on Suomen paras kotiyleisö, kiittelee Eerola kannattajia.
Toijalan ylpeys FS Gepardi pelaa ensi kaudella Futsalin I-divisioonaa.
Mad Max kaatoi hallitsevan Suomen mestarin, Ilves FS:n 3-4 (1-0)
Futsal Mad Maxilla oli ylimääräinen kenttäpelaaja PoPaa vastaan, kun FC Hakan faniryhmä piti mahtavaa meteliä ottelussa. On erittäin hienoa, että ryhmä löysi otteluumme ja tunnelma hallissa oli aivan mahtava, hehkuttaa Max puheenjohtaja Veli Helpiö.
RSS ATOM