Veeti Häätylän mietteet kuluneesta kaudesta

11.3.2021

16-vuotias maalivahti Veeti Häätylä allekirjoitti kesällä pitkän nelivuotisen sopimuksen Mad Maxin kanssa. Aina sanavalmis nuori mies on päässyt jo muutamassa ottelussa haistelemaan Futsal-Liigan tunnelmaa vaihtopenkiltä käsin, mutta varsinainen liigadebyytti odotuttaa vielä itseään.

 

Yhteistyöseurasopimus Ylöjärven Ilveksen kanssa on mahdollistanut Häätylän pelaamisen heidän P19 Futsal-Liigaa tahkoavassa joukkueessa. Tuon ryhmän kausi saattaa huipentua taisteluun ikäluokan suomenmestaruudesta kevään lopputurnauksessa.

 

"Kausi on ollut kaksijakoinen. Joukkueella on ollut ylä- ja alamäkiä. Olemme hyökänneet hyvin, mutta puolustuspelaamisessa on paranettavaa. Se pitäisi saada tiiviimmäksi ja yhtenäisemmäksi.


Itselläni alkukausi meni loukkaantumisesta toipumisessa. Tuo valitettavasti rajoitti reenaamistani. Kuntouduttuani palasin harjoitusparketeille Mäxeissä ja tämän ohessa kävin U-19 Ylöjärven Ilveksen treeneissä. Nyt olen pelannut useasti YIlveksessä ja olisi mukava päästä näyttämään taitoja myös Mad Maxin otteluissa.

 

Maalivahtivalmentajamme Juha Ojanperän läsnäolo on ollut minulle todella hyvä asia kehitykseni kannalta. Jullilta on kerennyt tarttua matkaan monia yksittäisiä pelillisiä asioita, jotka ovat tärkeitä maalivahdille. Torjuntaoppia on tullut paljon, mikä on auttanut minua.

 

Vahvuuksiani ovat jalalla pelaaminen, pelinluku sekä avausheittojen laatu ja tarkkuus. Torjujana minut tunnetaan nopeista refleksitorjunnoistani. Lähietäisyyksien vetojen ja kaukolaukausten torjuminen on hyvällä tasolla, mutta niistä löytyy mielestäni vähän parannettavaa."