OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga JoSePa - Mad Max

11.9.2021
FUTSAL-LIIGA 2021-2022 KÄYNNISTYI!

 

JoSePa - Mad Max la 11.9 klo. 16:00 @ Joutsan liikuntahalli

 

Maalikooste

 

 

Mad Max matkasi liiga-avaukseensa Joutsaan. Vierasottelusta kokoonpanosta puuttuivat Mika Jussila, Matti Jussila, Aladin Ljesnjanin, Veeti Häätylä, Viktor Jansson, Mikko Matinaro ja Nemo Asumalahti.

 

Päävalmentaja Tomi Tuomisellaan oli kuitenkin reissussa mukanaan täysi 2+12 rosteri pelaajia. Maalivahdin tontille asettui Aleksi Pennanen ja varaveskarina toimi Jan Holm.

 

Kotijoukkue JoSePa esiintyi kaudenavauksessaan myös runsaslukuisella kokoopanolla, vaikka Matias Paappanen oli sivussa. Kapteeni Niko Rantanen vartioi veräjää Aake Partion avatessa luukkua.

 

Ruutu+ toimi ensimmäistä kertaa striimialustana ja sen katsojat saivat alkuun todistaa isäntien vahvaa starttia. Lopulta vierailijoiden kommunikaatiokatkos omassa päädyssä johti avausmaalin syntymiseen ja pitkästä aikaa liigapeleihin lehtereille päässyt kotiyleisö pääsi hurraamaan ja tanssimaan Dirlandaan tahdissa.

 

Mäxien Joona Heritty joutui jättämään matsin kesken. Muu osasto taisteli, mutta Rantanen torjui mustapaitojen yritykset ja turhautumista oli havaittavissa. Murheellisen avausjakson kruunasi Elias Paappasen ensimmäinen kihaus pääsarjassa ja punapaidat painelivat tauolla koppiin parin maalin johtoasemassa.

 

Toiselle puoliskolle valkeakoskelaisryhmä otti keski-suomalaisilta hallinnan itselleen, mutta Umbron verkkoihin toimitti ainoastaan Paappanen toistamiseen. Hullut Koirat sai luotua paikkoja, mutta loppulukemat tulostaululla tylyt 3-0 ja Mikko Paappasen suojatit ansaitsivat voittonsa.

 

Tuominen summasi omiensa esityksen lyhyesti.

 

"Ottelussa hienoa oli yleisön mukaan saaminen taas pitkästä aikaa. Siihen ne hienoudet sitten meidän puolelta jäivätkin. Hyvin treenattu pre-season oli muisto vain, kun tosipellt alkoivat.

 

JoSePa oli selkeästi valmiimpi. Tämän lisäksi henkilökohtaisella tasolla avustimme maaleissa ja oma tekeminen oli enemmän sekoilua kuin sovittujen asioiden tekemistä.

 

Tulemme analysoimaan esityksemme ja yritämme olla valmiimpia kotiavaukseen ensi viikonloppuna."