Mad Max maksoi kalavelat KaaPo:lle.

20.1.2004

Mad Max voitti koko karsintasarjan
Mad Max voitti koko karsintasarjan

Mad Max kävi hakemassa Kaarinasta makoisan voiton vielä kauden päätteeksi.

Vaikka sunnuntainen kohtaaminen oli nousun kannalta merkityksetön, oli siinä selkeästi oma latauksensa. Molemmat joukkueet halusivat voittaa karsintasarjan ja Mad Max halusi näyttää viime vuotisen karsintapelin muotovirheeksi.

Ottelun eka jakso oli kuitenkin selkeästi kotijoukkueen ja se sai luotua pahoja tilanteita Maxien maalille. Pystypainiksi menneen ensimmäisen jakson voitti KaaPo lukemin 4-1 ja puoliajalla oli pakko keksiä keinot pelin kääntämiseksi. Kopissa sovittiin, että joka jätkä alkaa liikkumaan enemmän ja pyritään pois "pystypainista".

Toisella jaksolla nähtiinkin kentällä liikkuvampi ja nopeammin pallon liikkeelle laittanut Max-lauma. KaaPo joutui rikkomaan koko ajan ja niinpä heidän virheensä olivat täynnä jo 5 minuutin pelin jälkeen. Tämä toi kotijoukkueen peliin varovaisuutta ja niinpä Mad Max pääsi hallitsemaan peliä ja tekemään maaleja tasaiseen tahtiin. Kun pelin loppusummeri soi, oli taululla Mad Max:n komeat 6-8 voittolukemat.

Kotimatkalle oli hienoa lähteä tuollaisen taistelun jälkeen ja kun lisäksi katsomossa oli parikymmentä Mad Max fania, niin eipä olisi voinut paremmin kausi päättyä.