Ilveksen ruuti kuivaa

24.9.2004

"Jasu" Mäkinen oli kentän hahmoja, vaikka hän pelasikin puolikuntoisena.
"Jasu" Mäkinen oli kentän hahmoja, vaikka hän pelasikin puolikuntoisena.

Mad Max nöyrtyi täydellisesti Ilveksen edessä.

Joukkueiden toinen kohtaaminen Spiral-hallissa oli melkoista ilotulitusta. Rakettien laukojana toimi Ilves, joka latoi taululle lukemat 12-3.

Mad Maxin lähtökohta peliin oli jo vaikea, sillä mukaan jouduttiin hälyttämään lopettamisestaan viikolla ilmoittanut Jani Nappa sekä lainapelaaja WFT:stä Juho Tuominen. Mad Max lähti peliin 9 kenttäpelaajalla, joista kolme oli erilaisten vaivojen vuoksi puolikuntoisia. Kun vielä toisen jakson alussa "Puppe" Saarinen loukkasi polvensa, oli tilanne melkoisen sietämätön.

Joukkue pyrki taistelemaan sen minkä pystyi, mutta väsymyksen mukana tuli myös tukku virheitä joista Ilves rankaisi lähes sadan prosentin tarkkuudella. On myönnettävä, että pelin repeäminen painoi joukkueen pelaajien päät alas ja taistelutahtoa ei aivan jokaiselta pelaajalta löytynyt. Ainoat maalinsa Mad Max rakensi kuitenkin hienosti nopeilla hyökkäyksillä ja siinä olikin koko pelin positiivinen anti.

"Hieman nöyrin mielin oli kentältä poistuttava, koska emme pystyneet antamaan Ilvekselle vastusta heidän UEFA-reissunsa alla", totesi valmentaja Hyökyvaara.

"Joukkue pääseekin aloittamaan varsinaisen valmentautumisensa vasta ensi viikolla, kun vielä kesäsarjoissa tahkoavat pelaajat saadaan rinkiin mukaan toden teolla."  Poissa illan pelistä olivat Jukka Ruhanen, Jari-Pekka Mäkelä, Eero Kuusikko, Harri Mikkola, Jaakko Juuti, Jukka Rantala, Mikko Imeläinen, Marko Juvonen, Timo Havia sekä Janne Hyökyvaara. Jarno Hyökyvaaran tilanne koko kauden osalta on vielä auki, koska hän harjoittelee Fc Hakan edustusjoukkueen mukana.

Kauden alkuun on aikaa siis kuukausi ja joukkueen on aika alkaa tekemään kovaa työtä, jotta se olisi valmis tuleviin haasteisiin.