KylVe oli yllättää

17.10.2004


Kylmäkösken pelurit laittoivat Mad Maxin ahtaalle harjoitusottelussa.

Mad Maxin ja KylVe:n välinen harjoitusottelu oli viihdyttävää futsalia heti alkuminuuteilta asti. Molemmat joukkueet pyrkivät menemään nopeasti eteenpäin ja luomaan maalipaikkoja. Ensimmäisellä jaksolla Mad Maxin puolustuspelaaminen oli liian avointa ja siksi KylVe pääsikin useaan otteeseen ylivoimahyökkäyksiin. Tauolle lähdettiin vierasjoukkueen johtaessa 0-2, joka oli ehkä pelitapahtumiin nähden ansaittuakin. KylVe tuli rohkeasti hyökkäyksiin ja pääsi rankaisemaan Mad Maxin virheistä.

Toiselle jaksolle Mad Max tarkensi selkeästi puolustuspelaamista ja pelin painopiste vaihtui KylVe:n päähän. Hyvät oivallukset pallonriistojen jälkeen antoivat maalipaikkoja kotijoukkueelle ja tällä ketrtaa ne käytettiin hyväksi. Peli kääntyikin nopeasti Mad Maxin hyväksi, mutta KylVe sinnitteli silti mukana. Mad Max johti ottelua jo 5-3, mutta lopussa KylVe tuli maalin päähän kaventaen loppulukemiksi 5-4.

Pelissä oli paljon hyvää ja maalipaikkoja luotiin riittävästi, mutta terävyys ratkaisuista puuttui. KylVe pelasi ennakkoluulottomasti ja sai ajoittain paniikkia kotijoukkueen puolustukseen.

Seuraavaksi Mad Max kohtaa tiistaina Yläjärven Ryhdin klo 20:15, Apian liikuntahallissa. Tuo ottelu on viimeinen harjoitusottelu ennen lauantaina alkavaa Futsal-liigaa.

Maalit:

Tulos 5-4 (0-2)

0-1 KylVe

0-2 KylVe

1-2 Veli Helpiö

2-2 Juha Paulamäki

3-2 Harri Mikkola

3-3 KylVe

4-3 Marko Määttänen

5-3 Juha Paulamäki

5-4 KylVe