Mad Max taisteli voiton

3.11.2004

Timo Havia pelasi maalissa loistavan ottelun.
Timo Havia pelasi maalissa loistavan ottelun.

Tiukka "paikalliskamppailu" kääntyi Mad Maxin voitoksi

Ennen ottelu painotettiin pisteiden tärkeyttä ja se myös näkyi kenttätapahtumissa. Molemmat joukkueet lähtivät otteluun tiukalla asenteella ja turhia virheitä pyrittiin välttämään. Ensimmäinen jakso olikin rehtiä ja siistiä vääntämistä puolin ja toisin. Gepardin kaksikko Aaltonen-Silmonen sai luotua hyviä tilanteita Mad Maxien maalille, mutta loistavan ottelun pelannut Timo Havia oli viimeinen lukko.

Mad Max meni aluksi johtoon ajassa 4.10 Jarno Hyökyvaaran haastaessa laidalta ja hieman onnellakin viimeistellen Mad Maxille 0-1 johdon. Tästä neljän minuutin päästä Gepardin pirteästi pelannut Jirka Järvi kuittasi Maxien puolustajan virheen ja tasoitti lukemiksi 1-1.

Vaikka molemmat saivat luotua maalipaikkoja jakson lopulla, hoitelivat molemmat maalivahdit työnsä kunnialla ja tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toiselle jaksolle Mad Max lähti prässäämään ylempää ja se tuotti lopulta tulosta ajassa 28.04,  kun ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Jarno Hyökyvaara laukoi illan toisensa Juha Paulamäen syötöstä. Gepardi jaksoi kuitenkin taistella ja se  saikin luotua muutaman vaarallisen tilanteen ja lopulta ajassa 35.41 Tommi Silmonen tasoitti pelin.

Peliaikaa oli jäljellä vain 27 sekuntia, kun Jarno Hyökyvaara täydensi iltansa Jukka Ruhasen syötöstä, viimeistellen hattutempun ja  Mad Maxille tärkeän voiton. Lopussa Gepardi laittoi kaikkensa peliin ja se saikin vielä pari vaarallista tilannetta, mutta onneksi Rouva Fortuna oli tällä kertaa Mad Maxin puolella.

Joukkueen taistelu oli ihailtavaa, mutta erityisesti on mainittava maalivahti Timo Havian loistava peli sekä J-P Mäkelän erinomainen esiintyminen. Erityismaininnan saa myös Jarno Hyökyvaara, joka laukoi joukkueen kaikki kolme maalia kauden ensimmäisessä ottelussaan.

Joukkueiden palkitut:

Gepardi                Kallioinen Tuomas

Mad Max               Hyökyvaara Jarno

Maalit:

0-1 4.10 Hyökyvaara J. (Mäkelä J-P)

1-1 8.16 Järvi J.

1-2 28.04 Hyökyvaara J. (Paulamäki J.)

2-2 35.41 Silmonen T.

2-3 39.33 Hyökyvaara J. (Ruhanen J.)