Mad Maxin ensimmäinen kotiottelu lauantaina

5.11.2004

Auttaako kotiluola Mad Maxia pistemetsästyksessä?
Auttaako kotiluola Mad Maxia pistemetsästyksessä?

Mad Max pelaa historiansa ensimmäisen liigaottelun kotihallissaan lauantaina

Lauantaisessa Futsal-liigan kotiottelussa vastaan asettuu TPK Turusta. TPK voitti viime kaudella runkosarjan ylivoimaisesti, mutta kaatui sitten loppuottelussa Ilvekselle. Viime kaudella joukkueelle tehtiin selkeästi vähiten maaleja ja se kertoo pitkälle joukkueen pelityylistä. Joukkue puolustaa todella tiiviisti ja pyrkii iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä.

Joukkue menetti tällä kaudella kovimman pistemiehensä, kun T. Mensakov vaihtoi maisemaa ja siirtyi TP-Kaarlen joukkueeseen. Tilalle tuli kuitenkin Interissä kesäfutista pelaava Henri Lehtonen, joka on jo osoittanut kykynsä myös futsalissa tilastojen perusteella.

Mad Max saa siis lauantaina kotiavaukseensa todella pahan vastustajan ja joukkueen on onnistuttava täydellisesti, jotta pisteet jäisivät Valkeakoskelle. Edellisten pelien taistelutahto antaa kuitenkin odottaa pelistä jälleen tiukkaa vääntöä ja ratkaisut voivat olla pienestä kiinni.

Mad Max joutuu lähtemään otteluun ilman Harri Mikkolaa (matkoilla), Eero Kuusikkoa (matkoilla) ja Ville Mustanojaa (kuntoutumassa), mutta vastaavasti Tuomas Kuusikko on saanut lääkäriltä luvan pelata.

Odotettavissa on siis hikinen iltapäivä, mutta varmasti mielenkiintoinen ottelu. Toivottavasti yleisöä saapuu paikan päälle yhtä runsaasti kuin aikaisempinakin vuosina, sillä nythän on mahdollista seurata liigatason otteluita.

Ottelu alkaa Apian liikuntahallissa klo 15:00.