Mad Max jälleen tulosvedossa

10.11.2004


Tulevan lauantain Futsal-liigan ottelu Mad Max-VALO on Veikkauksen Tulosvedon kohteena.

Nähtävästi viimekertainen pelivaihto tyydytti Veikkausta, koska se on jälleen kelpuuttanut Futsal-liigan ottelun tulosvetolistallensa. Tiedossa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, sillä vastustajaksi Valkeakoskelle saapuu VALO Vantaalta. "Veturimiesten" paidassa kirmailee useita tuttuja nimiä jalkapallon ystäville. Varsinkin Tommi Paavola on tuttu naama Valkeakoskella, sillä pelasihan Tommi myös Fc Hakan paidassa. Muita tuttuja nimiä ovat Erkka v. Lehtola, Mikko Simula sekä "Vintiö" Jarno Parikka. Tämän lisäksi VALO:n listalta löytyy tukku muita kovia pelimiehiä.

VALO on aloittanut kauden vahvasti, saalistamalla kolmesta ottelusta kaksi voittoa sekä tasurin. Maaleja se on tehnyt 22 ja päästänyt 14, joten kovan luokan joukkueesta on kyse.  VALO on aloittanut urakkansa liigassa kolmella kotiottelulla, joten vierailu Valkeakoskelle on sen ensimmäinen vierasottelu tällä kaudella. Edellisessä ottelussa VALO tasasi pisteet Ruutupaitojen kanssa tuloksella 6-6.

Veikkauksen tulosvetokohde aukeaa PE 12.11. ja sulkeutuu LA 13.11. klo 14:55. Ottelu alkaa Apian liikuntahallissa klo 15:00. Toivottavasti tälläkin kertaa pelaajat sijoittavat tähän mielenkiintoiseen otteluun ja futsalpelit pysyisivät Veikkauksen listoilla.

 Lisätietoja: http://www.veikkaus.fi/tulosveto/