Tie Piiricupissa katkesi

17.11.2004


Tiistaina käydyssä Piiricupin ottelussa Ilves oli parempi maalein 2-5.

Mad Max jatkoi urakkaansa tiistai-iltana Apialla, kun piiricupin ottelussa vastaan asettui viime vuoden Suomen mestari Ilves. Ottelun alusta asti Mad Max pelasi rohkeasti ja karvasi ylhäältä asti. Tulosta syntyikin jo 43 sekunnin pelin jälkeen, kun Jussi Saarinen pamautti ottelun avausosuman. Mad Max jatkoi kovalla karvauksella ja saikin selkeästi Ilveksen pelin sekaisin. n. 11 minuuttia oli pelattu, kun Jarno Mäkinen lisäsi Maxien johdoksi 2-0. Tämän jälkeen peli hieman tasaantui ja jakson loppua kohden myös Ilves pääsi peliin mukaan. Kun molempien joukkueiden virhetili oli täynnä jakson lopussa, alkoi tapahtua kummia. Aivan selittämättömistä tilanteista toinen tuomareista vihelsi Ilvekselle kaksi 10 metrin rankkua ja näistä Ilveksen Janne Mertanen ei erehtynyt. Tauolle mentiin siis lukemissa 2-2 ja hallin tupakkapaikalla oli odotetusti vain yksi puheenaihe. Siellä esiintyneitä ilmauksia ei näillä sivuilla voida kuitenkaan julkaista.

Toiselle jaksolle Ilves lähti selvästi terävämmin ja se saikin johtomaalin aikaiseksi minuutin pelin jälkeen. Illan hahmo, Janne Mertanen, sinetöi hattutemppunsa vain puoli minuuttia tästä ja Ilves oli siirtynyt jo 2-4 johtoon. Jakson loppupuolella Petteri Saukonniemi teki vielä loppunumeroiksi 2-5.

Vaikka Mad Max hävisikin ottelun, oli sen pelissä huomattavissa selviä piristymisen merkkejä. Seuraavaksi Mad Max kohtaa liiga-ottelussa ensi lauantaina Sääksjärven Loiskeen ja tuo ottelu alkaa klo 15:00 Apian liikuntahallissa. Toivottavasti silloin nähdään täysi tupa kannustamassa Mad Max voittoon.