Kuuden pisteen viikonloppu!

4.12.2004


Mad Max taisteli veitsen terällä kuusi pistettä tuplaviikonlopusta, kun GFT kaatui Espoossa 5-4 (2-2) ja Akilles joutui kuritukseen Valkeakoskella 11-4.

Mad Max taisteli veitsen terällä kuusi pistettä tuplaviikonlopusta, kun GFT kaatui Espoossa 5-4 (2-2) ja Akilles joutui kuritukseen Valkeakoskella 11-4.

Espoossa käyty ottelu GFT:tä vastaan käynnistyi GFT merkkisenä, kun kotijoukkue meni kahdesti johtoon, mutta Mad Max tuli molemmilla kerroilla tasoihin. Toista puoliaikaa hallitsi hienokseltaan Mad Max, pelin aaltoillessa päästä päähän. Lopullisen niitin GFT:n pitseihin iski "Puppe" Saarinen, jonka jäätävä vaparimaali takatolpan kautta upposi vastustamattomasti ohi GFT maalivahdin. Kotijoukkue haki vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Maxit pelasivat taktisesti kuin oppikirjasta, eikä puolustuspakkaan tullut pallon mentävää aukkoa ja Mad Max sai tuliaisina hienosta taistelusta kolme pistettä. 

Mad Maxien piste nikkarit: Jallu Mäkelä         3+0

                                          Harri Mikkola       0+2

                                          Juha Paulamäki   1+0

                                          Jussi Saarinen     1+0

Mad Max paras pelaaja: Harri Mikkola

 

Valkeakoskella vierasjoukkue Akilles ei kyennyt tarjoamaan Maxeille vastusta ja ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla. Mad Max lähti nöyrästi otteluun oman puolustuksen kautta ja vierasjoukkue Akilleksen pakka alkoikin jo varhaisessa vaiheessa aueta, tarjoten kotijoukkueelle lukuisan määrän laukauksia ja helpottaen pelin avaamista hyökkääjille. Kotijoukkue liikkui mahtavalla sykkeellä ja hyökkääjät tekivät valtavan määrän töitä ottelussa. Puolustajien oikea-aikaiset nousut olivat pelin kulminaatiopiste, josta osoituksena "Eikan", sekä "Pupen" 3 maalia mieheen. Oli hieno osoitus joukkueen venymisestä ja taistelutahdosta viikonloppuna, sillä joukkue pystyi veitsenterällä taistelemaan kuusi pistettä ja tästä on nyt hyvä jatkaa, muotoili joukkueen toinen valmentaja, aina nöyrä Mikko Pakkanen.

Mad Maxien pistenikkarit: Harri Mikkola   1 + 3

                                         Eero Kuusikko  3 + 0

                                         Jussi Saarinen  3 + 0

                                     Jallu Mäkelä  2 + 1

                                          Juha Paulamäki  1 + 1

                                                            Tomi Eerola 0+2                               

                                 Joni Kopra 0 + 2

                                          Ville Mustanoja  1 + 0

Mad Max paras pelaaja: Eero Kuusikko

Yleisöä:  102