Kauden viimeinen kotiottelu

7.1.2005

"Jallu" oli viimeksi pohjoisessa liekeissä Tervareita vastaan
"Jallu" oli viimeksi pohjoisessa liekeissä Tervareita vastaan

Mad Max pelaa lauantaina kauden viimeisen kotiottelunsa

Lauantainen ottelu Tervareita vastaan on samalla Mad Maxin viimeinen kotiottelu tämän kauden liigassa. Loput kolme mitalisarjan peliä Maxit pelaavat vieraissa Kokkolassa, Vantaalla sekä Tampereella.

Lauantaisen ottelun lähtökohdista sen verran, että joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen runkosarjassa voitti Mad Max ja juuri tuosta ottelusta alkoi joukkueen huima loppukiri, joka tuotti paikan mitalisarjassa. Ensimmäinen ottelu päättyi siis Mad Maxin voittoon Oulussa 2-3. Mad MAxin maaleista vastasivat Jaakko Juuti, Veli Helpiö sekä J-P Mäkelä.

Tervarit on erittäin taitava joukkue ja sen pelaaminen kulminoituu pitkälle ulkomaanapuihin Adrian Rizvaniin ja Dritan Stafsulaan. Pelaako kumpikaan heistä, on vielä arvoitus, mutta Tervareilta löytyy kyllä kovia pelimiehiä muutenkin. Listasta poimittakoon nimet Marko Koivuranta, Jussi Hakasalo, Mikko Pietikäinen jne.  Ottelu oli viimeksi varsinainen jännitysnäytelmä ja sellainen on odotettavissa myös lauantaina. Mikään joukkue ei anna enää mitään ilmaiseksi ja voiton eteen on tehtävä suuri määrä työtä. Tässä Mad Max melkein onnistui loppiaisena, joten olisiko nyt samalla työmoraalilla aika korjata kaikki kolme pistettä Valkeakoskelle. Ongelmitta ei tietysti Mad Maxin valmistautuminen suju, sillä Ville Mustanoja huilaa kaksi ottelua ja Tuomas Kuusikon isovarvas tuskin kestää pelaamista.

Kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan mielenkiintoista kamppailu Apian halliin lauantaina klo 15:00. Viimeksi tunnelma oli erittäin hyvä ja nyt kun saadaan vielä hieman mölyä lisää, niin hyvä tulee.