TP-Kaarle jälleen parempi

16.1.2005


Ensimmäisen jakson lepsuilu maksoi pisteet

Mad Max matkusti TP-Kaarlen vieraaksi toistamiseen tällä kaudella ja jälleen kotijoukkue oli vahvempi. Tällä kertaa taululla olivat numerot 6-4 ja Mad Maxin mitalitoivot saattoivat kariutua lopullisesti.

Ensimmäisellä jaksolla TP-Kaarle sai määrätä pelin vauhdin ja se oli heille etu, sillä joukkueessa oli vain 7 pelaajaa ja näin he saivat levätä tarvittaessa. Mad Max loi useita maalipaikkoja, mutta palloa ei vaan saatu sitten millään sisään. Vastustajan maalissa pelannut Lari Hyyppä pelasi unelmaottelun ja piti Kaarlen mukana ottelussa. TP-Kaarle iski vastahyökkäyksillä ja kun Mad Maxin kenttä nukkui, oli ottelu pahimmillaan ekalla jaksolla jo 4-0. Aivan jakson loppuun MAd MAx sai vielä kavennuksen, mutta tauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 4-1.

Toiselle jaksolle juoksi sisuuntunut MAd Max ja takaa-ajo alkoi. Mad MAx pääsikin nopeasti peliin mukaan ja se hallitsi toista jaksoa selvästi pakottaen TP-Kaarlen tekemään lujasti töitä. Vastustaja rupesikin hieman hyytymään ja MAd MAx pääsikin jo maalin päähän, kaventaen tilanteeksi 5-4, kun se pelasi ilman maalivahtia 5 kenttäpelaajalla. Lopussa riski kuitenkin kostautui ja TP-Kaarle pääsi tekemään loppunumeroiksi 6-4 tyhjään maaliin.

Maalintekijät:

MAd Max: Ruhanen 2, Paulamäki, Kuusikko E

TP-Kaarle: Saarela J 2, Judin 2, Kainu T, Yli-Tokola

Joukkueiden parhaina palkittiin

Lari Hyyppä - TP-Kaarle

Jukka Ruhanen - Mad Max