Mad Max kaatui saappaat jalassa

29.1.2005


Viimeinen liigaottelu toi tappion

"Vaikka viimeisestä ottelusta tuli tappio, jää kaudesta silti hyvä maku suuhun. Joukkue todisti olevansa liigakelpoinen ja ensi vuodelle riittääkin sitten enemmän tavoitetta, vaikkapa mitali." sanaili valmentaja Eerola ottelun jälkeen. Nousijajoukkueena Mad Max ylsi tiukassa ja tasaisessa liigassa 5. sijalle ja tavoitteeseen päästiin hienosti.

Viimeisessä ottelussa Ilves Fs oli parempi maalein 3-2 ja näin se varmisti itsellensä toisen perättäisen mestaruuden. Ottelu oli todella tarkkaa peliä molemmilta, mutta ajoittain nähtiin myös vauhdikasta futsalia yleisön iloksi. Ilves hallitsi ottelutapahtumia, mutta ensimmäisellä jaksolla se sai aikaiseksi vain yhden maalin. Mad Maxin maalissa pelannut Timo Havia esitti tukun loistavia torjuntoja ja piti joukkuetta pystyssä. Jakson loppupuolella Mad Max pääsi vastahyökkäykseen ja Juha Paulamäki tasoitti ottelun Ville Mustanojan syötöstä. Toisella jaksolla Mad Maxin miesvartiointi petti kahdesti ja Ilves karkasi 3-1 johtoon. Lopussa Mad Max otti veskarin pois ja pelasi viidellä kenttäpelaajalla. Vain kahdeksan sekuntia ennen päätössummeria Jussi Saarinen laukoi kaukaa ja pallo muutti hieman suuntaa Ilves pelurista ja niinpä loppulukemiksi taululle saatiin 3-2. Kunnioitettavaa taistelua Mad Maxilta, vaikka kauden tavoite olikin jo täyttynyt aikaisemmin. Ilves joutuikin tekemään täyden päivätyön, jotta mestaruus sinetöityi ja juhlat Tampereella saivat alkaa.

"Muutama ottelu näin jälkeen päin hieman harmittaa, mutta silti pitää olla tyytyväinen. Paljon on opittu ja ensi vuonna lähdetään tosissaan haastamaan jokaista joukkuetta. Ennen kauden alkua ei moni uskonut näin hyvään saavutukseen, mutta joukkue ja taustat uskoivat siihen koko ajan. Vielä kun hoidetaan helmikuun lopussa Valkeakoskella  pelattavan Futsal Cupin järjestelyt kunnialla, niin voidaan hengähtää hetkeksi ja alkaa sen jälkeen valmistautuminen ensi kauteen." jatkoi Tomi Eerola.

Valkeakoskella pelataan siis Futsal Cupin eli futsalin Suomen cupin lopputurnaus helmikuun 26.-27.2.2005. Sen yhteydessä järjestetään myös Palloliiton perinteinen Futsal-gaala, jossa jaetaan menneen kauden palkinnot. Kyseisenä viikonloppuna futsalin valioerotuomarit järjestävät seminaarin ja liigan sekä ykkösen valmentajille ja joukkueenjohtajille on myös järjestetty kaksipäiväinen tapaaminen, jossa keskustellaan menneestä kaudesta ja mietitään tulevien kausien tavoitteita. Luvassa on siis melkoista vilinää helmikuun lopulla. Turnauksen pääsylippuja voi tiedustella Mad Max:n taustoilta. Seuroille ja ryhmille on myös tarjouspaketteja, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.