Futsalin Super Cup

20.10.2005


Futsalin Super Cup pelataan torstaina 20.10. klo 19.30 Leppävaaran Urheiluhallissa. Toista kertaa pelattavassa Super Cupissa kohtaavat hallitseva cup-mestari Golden Futsal Team ja hallitseva Suomen mestari Ilves FS.

Futsalin Super Cup pelataan torstaina 20.10. klo 19.30 Leppävaaran Urheiluhallissa. Toista kertaa pelattavassa Super Cupissa kohtaavat hallitseva cup-mestari Golden Futsal Team ja hallitseva Suomen mestari Ilves FS.


Ilves pelaa toista kertaa Super Cupissa. Viime vuoden Super Cupissa Ilves voitti TP-Kaarlen. Tänä vuonna juuri kauden kynnyksellä pelattava Super Cup toimii samalla hyvänä lähtölaukauksena kauteen. Ennen ottelua kello 19.00 järjestetään Futsal-kauden avaustilaisuus Urheiluhallin kahvilassa.
GFT ja Ilves kohtasivat toisensa viimeksi harjoitusottelussa noin kolme viikkoa sitten Tampereella. Silloin GFT oli parempi lukemin 3-1. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Ilves on käynyt Kroatiassa pelaamassa UEFA Futsal Cupia, kun taas GFT on valmistautunut kauteen kotimaassa.

Molemmat joukkueet lähtevät hyvillä mielin niin torstain Super Cup –otteluun kuin tulevaan liigakauteenkin.
- Fiilis on hyvä ja rento. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, joten edessä on positiivinen ongelma kokoonpanoa valittaessa, sillä kaikki eivät mahdu pelaavaan kokoonpanoon, kertoo GFT:n valmentaja Janne Laine.

- Mielenkiintoista nähdä miten pelaajat ovat toipuneet Euroopan turneesta. Vauhtia ei välttämättä ole niin paljoa kuin valmennusjohto haluaisi, mutta viimeiseen saakka taatusti taistellaan, pohtii Ilveksen valmentaja Jouni Pihlaja.

Molemmat joukkueet pääsevät Super Cupiin mieleisillään kokoonpanoilla. GFT:n riveistä on poissa harjoitusottelussa loukkaantunut kakkosmaalivahti Mikko Haapanen, mutta muuten tilanne näyttää hyvältä. Ilves saa kaikki UEFA Futsal Cupissa mukana olleet pelaajat mukaan myös Super Cupiin.

Kumpikaan valmentajista ei suostu ottamaan ennakkosuosikin viittaa harteilleen.
- GFT on ennakkosuosikki. He voittavat meidät muutama viikko sitten ja Espoo on aina ollut vaikea paikka pelata. GFT:tä vastaan on kyllä mukava pelata, sillä GFT on hyvin samantyyppinen joukkue kuin me, Pihlaja toteaa.

- Kyllä Ilves on ennakkosuosikki, sanoo Laine. Joukkueella on kolme kovaa treenipeliä alla ja joukkueen asenne on aina kohdallaan, Laine jatkaa.

Torstaina Espoossa nähdään varmasti hyvää ja viihdyttävää futsalia, joten tervetuloa paikan päälle, Laine ja Pihlaja toteavat lopuksi yhteen ääneen.

Futsalin Super Cup torstaina 20.10. kello 19.30 Leppävaaran Urheiluhallissa (Veräjäpellonkatu 6, 02650 Espoo). Liput 4/2€.