Mad Max hävisi tiukan kamppailun 3-4.

20.11.2005


Mad Max hävisi Tp-Kaarlelle tiukan ottelun täpärästi 3-4 (3-3). Vieraat teki ottelussa kolme erikoistilanne maalia...

Mad Max hävisi Tp-Kaarlelle tiukan ottelun täpärästi 3-4 (3-3). Vieraat teki ottelussa kolme erikoistilanne maalia. Ennen ottelua valmentaja Tomi Eerola varoitti vastustajan erikoistilanteista, pitää olla hereillä ettei omissa soi. Kuitenkin vastustaja pääsi tekemään ajassa 4.31  kulmasta 0-1. Tästä ei Maxit lannistuneet ja ajassa 5.18 Eikka Kuusikko täräytti Joni Niskavaaran syötöstä 1-1. Ajassa 9.46 TP-Kaarle sai jälleen kulman, vierailijat ei erehtynyt vaan vei Maxi puolustuksen kahville ja taululle 1-2 lukemat. Tästä kolmisen minuuttia eteenpäin aikaan 13.16 oli TP:n vaparin vuoro, loistavan kuvion päätteeksi 1-3 maali. Erän viimeisellä minuutilla valmentaja Eerola otti aika-lisän, joka auttoi. Mad Max kavensi ajassa 19.18 komean kuvion päätteeksi Eikka Kuusikko teki 2-3 ja Puppe Saarinen syötti. Heti perään Pauke Paulamäki antoi loistavan syötön Joni Niskavaaralle, joka tälläsi komean maalin. Tauolle siis mentiin 3-3 tilanteessa.

Toiseen erään Maxit lisäsivät liikettä joka tuotti tukun hyviä maalipaikkoja, viisi tolppa laukausta, mutta tällä kertaa onni ei ollut meidän puolella. Maxit hallitsivat hienokseltaan toista erää, mutta kas kas vastustaja päättikin ottaa täydet pisteet mukaansa, kun kello pysähtyi aikaan 15.43 ja 3-4. Lopussa Maxit ottivat maalivahdin pois ja yritti vimmatusti tasoitusta, mutta kun ei mene niin ei.

-Harmittaa niin pirusti, kun kuitenkin saatiin hyviä paikkoja, tuumasi Tolli Eerola. Muutaman kerran pojat oli nukuksissa erikoistilanteissa ja vastustaja rokotti. Laukauset pitäisi saada paremmalla prosentilla maalia kohti lisäsi Tolli. 

Futsal-Liiga jatkuu Valkeakoskella 29.11 klo 20.00. Mad Max saa vastaansa viime vuoden pronssimitalistit Valon Vantaalta.