Mad Maxien viikonloppu onnistunut

15.1.2006


Viikonlopun aikana Maxit pelasi voitokkaasti lauantaina Popaa vastaan vieden pisteet 8-3. Sunnuntaina oli vuorossa suomen cupin 6.kierroksen ottelu, joka pelattiin poikkeuksellisesti Iittalan hallissa. FTK kaatui selvin numeroin 8-2.

Mad Max kesti paineet lauantaisessa ottelussa PoPaa vastaan ja kuittasi kolme pistettä luvuin 8-3. Ottelun 1. puolisko oli totaalisesti kotijoukkueen hallintaa, mutta puoliajalla joukkue oli menettää otteensa. Vastustajan yllätysveto, pelata koko 2. puoliaika ilman maalivahtia oli sekoittaa pelimme, mutta onneksi saimme kuitenkin jäädytettyä vastustajan pyristelyt, analysoi valmentaja Eerola. Aloimme turhaan roiskia pitkää palloa ja annoimme ottelun avaimet porilaisille, kun meidän olisi pitänyt pitää palloa ja pelata kellosta aikaa pois sekunti kerrallaan, lisää Eerola viiltäviä syväanalyysejaan. Onneksi vastustaja kävi vain maalin päässä. Tasoihin tullessaan PoPa:lla olisi ollut selkeä yliote, mutta juuri oikealla hetkellä onnistuimme tekemään ratkaisevan kaulan ja saimme lopulta jäädytettyä pelin, arvioi katsomosta tavoitettu Ville Mustanoja, joka paranteli murtunutta jalkaansa.

Mad Max jatkaa myös Suomen-Cupissa neljän parhaan joukkoon, kun se kaatoi FTK:n Iittalassa 8-2 (2-1). Liekö "evakkoon" lähtö vaikuttanut kotijoukkueeseen, sillä ensimmäinen puoliaika mentiin kutakuinkin FTK:n komennossa ja vierailijat siirtyivätkin 1-0 johtoon. Toiselle puoliajalle joukkue tuli kuin uudelleen syntyneenä ja takoi taululle selkeät numerot ja taistelee edelleen myös Cupin mitaleista. On tämä aika harmillinen tilanne, että joukkue taistelee tässä vaiheessa kahdesta mitalista, mutta joutuu silti pelaamaan vieraassa hallissa, vieraalla paikkakunnalla, puntaroi seuran pj. Veli Helpiö. Asia on todellakin valitettava, mutta paikkakunnalla ei ole kuin yksi pelaamiseen kelpaava halli ja käyttäjiä on muitakin, niin tällaisiin järjestelyihin on pakko taipua, lisää Eerola. Eerola kiitteleekin omiaan nöyrästä asenteesta ja taistelutahdosta viikonlopun karkeloissa, sillä lauantain ottelu varmasti painoi jaloissa, mutta silti joukkue halusi päästä vielä taistelemaan kirkkaimmista mitaleista myös Cupissa, eikä "vierasottelu" tuntunut juurikaan haittaavan. Tästä on hyvä jatkaa ja jos joukkue vielä viisi ottelua voittaa, niin toivottavasti sillä jonkin värinen mitali lohkeaa, hymyilee valmentaja Eerola.