Mad Max kaatoi VALON 7-2 (5-2)

28.1.2006


Valkeakosken liikuntahalliin oli jälleen saapunut kiitettävästi yleisöä, kun laskuri nousi 200:n paremmalle puolelle. On aivan mahtava pelata, kun takana on Suomen paras kotiyleisö, kiittelee Eerola kannattajia.

Futsal Mad Max kaatoi kotikentällään Vantaan VALO:n selvin luvuin 7-2. Ottelusta ei juuri jäänyt jossiteltavaa, sillä numerot vastasivat täysin ottelun kulkua. Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia alkuvihellyksestä lähtien ja pallo liikkui mieheltä toiselle alkuminuuteista lähtien. Loistavasti jätkät klaarasivat pelin, vaikka paineet tässä ottelussa olivat meillä, kommentoi Max-luotsi Tomi Eerola. Ainoa notkahdus, joka meillä oli, tapahtui 1.jakson lopussa, kun VALO tuli 4-2:n, ruotii Eerola.

Valkeakosken liikuntahalliin oli jälleen saapunut kiitettävästi yleisöä, kun laskuri nousi 200:n paremmalle puolelle. On aivan mahtava pelata, kun takana on Suomen paras kotiyleisö, kiittelee Eerola kannattajia. Yksi peli on vielä hoidettava ja tämä ottelu on pakko deletoida kovalevyltä saman tien. Hyvän olon tunteeseen ei tässä vaiheessa auta tuudittautua yhtään, sillä TPK on sen tason joukkue, että se varmasti rokotta välittömästi, mikäli ote yhtään herpaantuu, siirtää "Tolli" jo katseet tulevaan viikonloppuun.

Joukkueen pelaajatilanne on hieman kyseenalainen, sillä joka toisella pelaajalla on jonkin asteisia vammoja, mutta toisaalta se näyttää nostavan vain joukkueen taistelutahtoa. Ei voi muuta kuin kiittää joukkuetta, sillä nyt puhalletaan yhteen hiileen ja pikkuvaivat tuntuvat unohtuvan, jakaa Eerola kiitosta suojateilleen.

Max kohtaa viimeisessä ottelussaan 4.2.2006 klo 15.00 kotikentällään TPK:n Turusta. Silloin viimeistään ratkeaa Futsal-Liigan mitalistit.

Joni Niskavaara 3+1

Harri Mikkola     1+2

Timo Kopola      1+1

Juha Paulamäki 1+0

Veli Helpiö         1+0

Joni Kopra         0+1

Jussi Saarinen   0+1