Lauantaina 4.2.2006 ratkeaa Futsal-Liigan mitalien kohtalo

1.2.2006

Mitalien värit ratkeaa vasta päätöskierroksella, kun neljä joukkuetta taistelee vielä mitaleista. Valkeakoskelle yhteen ottavat Mad Max ja vierailija TPK Turusta, kun puolestaan Tampereella estradilla esiintyvät Ilves FS, sekä TP-Kokkola.

Mitalien värit ratkeaa vasta päätöskierroksella, kun neljä joukkuetta taistelee vielä mitaleista. Valkeakoskelle lauantaina 4.2.2006 klo 15.00 yhteen ottavat Mad Max ja vierailija TPK Turusta, kun puolestaan Tampereella estradilla esiintyvät Ilves FS, sekä TP-Kokkola. Kierros on sikäli mielenkiintoinen, että kaikki mitaleista taistelevat joukkueet ottavat mittaa toisistaan.

Ottelu tulee olemaan todella kova, sillä TPK taistelee vielä hopeamitaleista, eikä meillä ole varaa yhtään höllätä otettamme, mikäli mielimme Eurooppaan, korostaa Max-luotsi Eerola ottelun tärkeyttä. Meille kelpaa ottelusta vain voitto ja sitä todella lähdemme tavoittelemaan. On aivan turhaa laskeskella pisteitä tässä vaiheessa kautta. Ottelua lähdemme voittamaan ja katsotaan lauantai-iltana, mihin se riitti, lisää Eerola. Nämä ovat niitä otteluita, jotka ratkeavat henkimaailman juttuihin ja on pitkälti siitä kiinni, kumman joukkueen rouva-Fortuna on aamulla valinnut puolelleen, selvittää Eerola päätöskierrosta.

Tilanne ennen päätöskierrosta

 

Mad Max

32

Ilves FS

30

TPK

28

TP, Kokkola

27

Futsal Mad Max - TPK (Turku)

La 4.2.2006 klo 15.00

Apian liikuntahallissa