Futsalin Suomen mestaruus Valkeakoskelle!

6.2.2006


Futsal Mad Max voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa toisella liigakaudellaan ja pelaa kaudella 2006-2007 Futsalin Uefa cupia!

Futsal Mad Max voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa toisella liigakaudellaan. Joukkue veti Valkeakosken liikuntahallin lehterit täyteen, kun 400 katsojaa hurrasi kotijoukkueelle ja Mad Max kaatoi mahtavan kotiyleisön edessä Turun TPK:n 3-1 (2-1).

Joukkue varmasti ansaitsi mestaruutensa, sillä se hoiti tyylipuhtaasti mitalisarjan ottelunsa. Pelasimme jatkosarjassa yhden tasapelin ja loput voitimme, joten ihan huonosta joukkueesta ei voi olla kysymys, hehkuttaa Max-luotsi Tomi Eerola. Uskon, että jätkät haluavat vielä taistella Suomen ensimmäisestä "tuplasta", joten nyt vedetään henkeä, annetaan joukkueen nauttia ansaitsemastaan mestaruudesta ja rypistetään vielä kerran kunnolla. Tampereella tullaan varmasti näkemään nälkäinen Max-lauma, analysoi Eerola tulevien viikkojen ohjelmaa.

On tämä aivan mahtava juttu ja kerman kakun päälle tekee se, että tämä mestaruus on tuntunut vaikuttavan kaikkiin "koskilaisiin". Parempaa 5-vuotislahjaa seuralle ei olisi voinut toivoa, toteaa seuran perustajajäsenistä Ville Mustanoja. Vielä on cup jäljellä ja sen jälkeen on kauden yhteenvedon aika. Silloin katsomme, kuinka kausi on kokonaisuudessaan sujunut ja mitä on viivan alle jäänyt, lisää Mustanoja.