Super-Cup 18.10.2006 Valkeakoskella!

13.10.2006

Suomen mestarit Valkeakoskelta!
Suomen mestarit Valkeakoskelta!
Futsal-cup mestarit Tampereelta!
Futsal-cup mestarit Tampereelta!

Super-Cupissa pelaavat hallitseva Suomen mestari Mad Max ja Futsal-cup mestari Ilves. Ottelu alkaa klo 19.00.

Super-Cupissa pelaavat hallitseva Suomen mestari Mad Max ja Futsal-cup mestari Ilves. Ottelu alkaa klo 19.00. 

Super-Cup pelataan kolmannen kerran. Mad Max on mukana ensimmäistä kertaa ja Tampereen Ilves on jo kolmatta kertaa mukana. Ensimmäisellä kertaa Ilves voitti TP-Kaarlen lukemin 6-3. Viime vuonna GFT vei voiton lukemin 6-4.

Mad Max ja Ilves markkinoivat yhteistyössä palloliiton kanssa ottelua. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä yhdessä onnistunut Pr-tapahtuma futsalille ja saada molemmille joukkueille hyvä aloitus kauteen. Joukkueet tekevät lehdistötiedotteita ja ottelujulisteita yhteistyössä sekä antavat yhteishaastatteluja. Ottelun yhteydessä on myös mahdollista ostaa joukkueiden kausikortteja. Naapurijoukkueet ovat sopineet myös liigakaudella ottelujen aikana kuulutuksissa kertoa toistensa seuraavista otteluista.

- Super-Cupissa Maxeillä on lähes kaikki pelaajat käytettävissä, poissa loukkaantumisien johdosta ovat vain Veli Helpiö ja Timo Havia. Pokaali kiinnostaa aina, joten voittoa lähdemme hakemaan. Jatketaan siitä mihin Skotlannissa jäätiin, kovaa taistelua ja virheiden minimointi ovat päivän teemat, kertoo valmentaja Tomi Eerola.  Ottelussa ei varmaan mitään uusia temppuja kumpikaan joukkue pysty toisilleen tarjoamaan, sillä tiedän Terhon Ollin pelikirjan suhteellisen hyvin, mutta niin tietää Terhokin meidän systeemit, ollaanhan tällä kaudella kohdattu jo kolme kertaa, kerran tasan ja kaksi kertaa Ilves on voittanut meidät, muotoilee Tolli.

Liput otteluun maksavat 4€ ja Fair-play passilla 2€. Alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Tervetuloa kaikki seuraamaan Suomen parasta Futsalia Valkeakosken Liikuntahalliin. Tehdään yhdessä onnistunut ja väki rikas ottelu!Lisätietoja: http://ilvesfs.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=16314