Mad Max hävisi Super-cupin Ilvekselle 1-3!

19.10.2006


Mad Maxin ensimmäinen Super-cup ei onnistunut toivotulla tavalla. Ilves oli hieman parempi kaksinkamppailuissa ja huolellisuudessa.

Mad Maxin ensimmäinen Super-cup ei onnistunut toivotulla tavalla. Ilves oli hieman parempi kaksinkamppailuissa ja huolellisuudessa. Ilves käytti myös paremmin maalipaikkansa kun Maxit ei tehnyt omista paikoistaan yhtään maalia. Maxien ainoan maalin teki Harri "Pata" Mikkola vapaapotkusta. Suora laukaus kohti maalia osui hieman muuriin ja muutti hiukan suuntaa, näin Ilves maalivahti oli voimaton. Ilvekselle siunaantui ottelussa puolisen kymmentä maalipaikkaa, josta tupsukorvat tekivät kolme. Hyvällä prosentilla vastustaja siis verkkoa heilutti.

- Kylllä pitää pystyä parempaan tiistaina sarja-avauksessa, syöttöihin ja laukauksiin tarkkuutta, niihin on panostettava, muuten ei kunnian kukko laula, listaa valmentaja Tomi Eerola. Kaksinkamppailuita on voitettava, eilen niitä hävittiin varsinkin keski- ja hyökkäys alueella, joista vastustaja heti rokotti, lisää Eerola.

Tasaisia otteluita siis on ollut jo neljä kertaa Ilveksen kanssa. Tällä hetkellä Ilves on ehkä pari askeltä muita edellä , joten tehdään tässä jutussa Ilveksestä suosikki tiistain otteluun, Mad Max lähtee haastajana peliin. - Kolme pinnaa on jaossa tiistaina ja se on otettava, kauden tärkeimpiin kuuluva ottelu on ehdottomasti avausottelu, heittää Tolli. - Toivotaan, että Fani ryhmä saapuu rumpuineen kotiluolaamme kannustamaan omiaan, siitä on pelaajillemme suuri apu, sehän nähtiin viime kaudellakin, kertoo Harri Mikkola.

 

 

Ilveksen juttu:http://ilvesfs.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=16330

Palloliiton juttu ottelusta:http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=8342