Ilves taas parempi!

25.10.2006


Ilveksen liha oli liian sitkeää Mad Maxille!
Ilveksen liha oli liian sitkeää Mad Maxille!

Viidettä kertaa muutaman kuukauden aikana kohdanneet Mad Max ja Ilves taistelivat sarja-avauksessa 2-3 (2-2).

Viidettä kertaa muutaman kuukauden aikana kohdanneet Mad Max ja Ilves taistelivat sarja-avauksessa 2-3 (2-2).

Mad Maxit aloittivat maalinteon ottelun toisella minuutilla, kun Rippe Mikkola vapautti Joni Niskavaaran maalintekoon, Ilves vahti Keskisen holkeista pallo maaliin. Noin 7 minuuttia oli pelattu, kun Ilveksen Otto Blym tasoitti 1-1. Vajaa viisi minuuttia ennen erä taukoa Ilves teki 1-2:een maalarina Petsku Pulkkinen. Muutama sekunti tästä katkaisi Puppe Saarinen Ilveksen avauksen ja nousi kohti vastustajan maalia, kova ja tarkka kuti löysi tiensä verkon perille, 2-2 jäi tauko tulokseksi.

Toisessa erässä Ilves oli hieman enemmän niskan päällä ja saikin luotua Maxejä enemmän maalipaikkoja. Kello pysähtyi 27.02, kun harjoitellun kuvion päätteeksi Pulkkinen tarjoili Teme Terholle paikan, joka ei erehtynyt vaan vei Ilveksen 2-3 johtoon. Mad Maxit yritti vielä lopussa ilman maalivahtia hakea tasoitusta, mutta onneakaan ei ollut mukana. Näin ensimmäiset pisteet matkasivat Ilveksen mukana Tampereelle. Ottelun parhaina palkittiin Mad Maxistä Mikko Imeläinen ja Ilveksestä Teemu Terho.

- Harmittaa, kun ei maaleja saada tehtyä paikoista, tosin laukauksia pitäisi tulla enemmän, heittää Tomi Eerola. Pitää lähettää koko joukkue Tikkurilan maalitehtaalle työharjoitteluun, viittaa Eerola ensi lauantain Valo otteluun. Toivottavasti saamme maalihanat aukeen Vantaalla, toteaa Tolli.