Mad Maxin joukkueilla voitokas viikonloppu!

28.1.2007

Edustus voitti Tervarit 5-4 (3-2), kakkonen on lohkonsa kärkipaikalla voittolukemin 4-0 ja 9-0. Juniorit kaatoi otteluissaan Ilveksen lukemin 3-1, mutta hävisi LeKi:lle niukasti 2-1.

Mad Max - Tervarit 5-4 (3-2)

Oulun Tervarit saapui sunnuntaina Apialle, lauantaina Loiskeen kanssa pelatun tiukan 5-5 tasapelin jälkeen. Sääksjärvellä Tervarit olivat jopa lähellä kauden ensimmäistä voittoa, mutta tälläkään kertaa rouva Fortuna ei hymyillyt oululaisille. Selvää kuitenkin oli, että Valkeakoskelle saapui sisuuntunut vierailija.

Ottelun alussa Tervarit siirtryi vastahyökkäyksen päätteeksi 0-1 johtoon, mutta Eero Kuusikko sijoitti hetkeä myöhemmin pallon keskiviivalta ohi Juho Keskisen. Sama kaava toistui myös hetkeä myöhemmin. Tervarit taisteli itsensä kulmasta johtolukemiin, mutta Joni Kopra tavoitti karkulaiset rebound-pallon pomppiessa oululaisten maalilla. Ottelun kovin pelimies, Jarno Mattila viimeisteli viileästi taukolukemat Maxin hyväksi 3-2.

Tauon jälkeen Tervarit olivat selkeästi isäntiä pirteämpiä ja tuli nopeasti tasalukemiin. Ihmetystä Apian hallissa herätti puoliajalla täysin muuttunut tuomarilinja. Ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen aikana kentällä oltiin puolin ja toisin jopa kraiveleissa kiinni, mutta jälkimmäisellä puoliskolla kosketuskin riitti. Tämän seurauksena joukkueiden virheet tulivat täyteen jo erän puolivälissä. Tervarit rokottivat 10 metrin pisteeltä ensimmäisenä ja siirtyivät johtoon. Tämän jälkeen nähtiin ottelun komein kuvio, jota Maxit ovat hakeneet koko kauden. Harri Mikkola parkkeerasi laitaan, Jarno Hyökyvaara otti seinän ja siirsi pallon ohi Keskisen. Ottelun ratkaisu nähtiin 10 metrin pisteeltä, kun Jarno Mattila näytti jälleen kerran, että aina ei tarvitse pommittaa, vaan tarkka sijoituskin riittää. Lopussa Tervarit haki tasoitusta viiden hyökkäyksillä, mutta aseettomaksi jääneet yritykset poimi maalivahti Jarmo Juvonen helposti.

Mad Max II - Dynamo UTD 4-0,   Mad Max II - TPV 9-0

Lauantaina Max-II isännöi Tampereen Piirin nelosen lohkoturnausta kotihallissaan. Joukkue lähti turnaukseen lohkonsa piikkipaikalla ja päätti myös kärkipaikkaan. Ennakkoon pahin kilpakumppani, lohkokakkonen TPV oli voitettava, mutta ottelu tuntui vesittyvän jo tamperelaisten miesvajaukseen. Yhden kentällisen TPV ei pysynyt alkuunkaan Max-II kyydissä, vaan ottelu oli jo viidessä minuutissa lukemissa 4-0. Toinen puoliaika oli jo kosmetiikkaa, maxilaisten siirtäessä vastuuta kaverilta toiselle. Ottelun hienous oli siinä, että jokainen maali oli tekemällä tehty. Komeat laukaukset ja harkitut kuviot olivat upeaa katseltavaa.

Päivän ensimmäisessä ottelussaan Max-II ei jättänyt voittajasta jossiteltavaa, kun joukkue nappasi suvereenisti pisteet Dynamolta. Päivän kovin kaveri löytyi tolppien välistä, kun A-P Tynskä tarrasi kaiken, mikä sektorille osui. Petri Viitanen on merkattu myös edustuksen papereihin punakynällä ja Janne Rantti jatkoi aina vahvoja esityksiään. Dynamo-ottelun kirkkain tähti oli Pekka Pirinen tyylikkäillä yksilösuorituksillaan, jotka johtivat osumiin. Veteraanit Tomi Eerola ja Marko Määttänen ottivat vastuuta toivotulla tavalla. Eerola jopa täräytti muutaman pommin TPV:n pitseihin. Päivän kovimmasta paukusta vastasi kuitenkin Juuso Kauppinen. Pienestä kulmasta Kauppinen täräytti niin, että jopa maali siirtyi pois paikaltaan...

Lauantaina vetovastuussa ollut Veli Helpiö oli tyytyväinen omiinsa. - Kaikki taisteli toivotulla tavalla, eikä yhtään heikkoa lenkkiä löytynyt. Tärkeintä on sinetöidä seuraavaksi paikka nousukarsitaan ja ruveta keskittymään niihin peleihin. Uskon vahvasti, että seuraavalle kaudella joukkue pelaa kolmosessa. Töitä on vielä kuitenkin edessä. Poikien olisi nopeasti päästävä omalle sarjatasolleen ja silloin ryhmä täydentäisi myös edustuksen toimintaa toivotulla tavalla.

Mad Max D-12 - LeKi Pantterit 1-2,   Mad Max D-12 - Ilves musta 3-1.