Liigan viimeinen kotiottelu lauantaina!

2.2.2007

Pronssista taisteleva PoPa saapuu Apialle.

Lauantain liigataistossa Apialla kohtaavat kotijoukkue Mad Max ja Porin Palloilijat. Syksyllä joukkueet kohtasivat Porissa ja pisteet tasattiin 3-3 loppulukemin. Tuolloin Maxit tasoittivat ottelun vasta viimehetkillä, vaikka ottelun aikana voittajasta ei pitänyt olla epäselvyyttä. Maxien hyvä liike kuivui kasaan loukkaantumisten ja ulosajon myötä, jolloin PoPa tuli rinnalle ja ohi.

Maxit lähtevät kahteen viimeiseen liiga-otteluun lähinnä mitalitaiston kiusantekijänä. Ilves on mestaruuden varmistanut, GFT sinettiä vaille hopeinen ja pronssin kannassa vahvimmin kiinni on Ruutupaidat, sekä PoPa kolmella pelaamattomalla ottelulla. TP-Kaarle ja Mad Max kyttäävät sijoilla 5. ja 6. Myös Mad Max on vaivihkaa noussut pronssitaisteluun, vaikkakin mahdollisuudet ovat varsin pienet. Moinen temppu vaatisi varsinaista ristiinpelaamista ja kilpakumppaneiden tappioita. - Pelataan pelit pois ja katsotaan mikä on loppusijoitus, toteaa valmentaja Eerola. - Pääpaino tulee olemaan kuitenkin cupin puolivälierissä viikolla 7, Eerola jatkaa.

Lauantain ottelu liikuntahallissa alkaa kello 16.00. Viikon päästä 10. helmikuuta Maxit päättävät liiga-kautensa otteluun tuoretta mestaria Ilves FS:a vastaan Tampereen Kaukajärven Spiral-hallilla. Tuolloin ottelu alkaa kello 15.00. Puoliajalla kohtaavat myös Ilveksen ja Mad Maxin juniorit.