Maxit luovutti "pojan" Ilvekselle, ottelun pistepotti kuitenkin koskilaisille.

11.2.2007

Liigan päätöskierroksella Mad Max vieraili Tamperelaisten kultajuhlissa. Kolme pistettä matkasi kuitenkin Valkeakoskelle lukemin 1-2 (0-1).

Lauantaina Tampereen Kaukajärvellä kohtasivat vanha ja uusi Mestari, kun vastakkain olivat kotijoukkue Ilves FS ja Mad Max. Ottelun ainoa varsinainen panos oli Piiri-cupin finaalipaikka, josta miteltiin liigapelin yhteydessä. Valkeakoskelaiset halusivat kuitenkin vielä myös näyttää taistelutahtonsa ja pelasivat kunniasta. Ilves oli voittanut kaikki kauden edelliset kohtaamiset, harjoitusottelut mukaanlukien.

Ottelun alku oli Maxille onnekas, kun jo 38 sekunnin kohdalla epäonninen Jukka Lottonen ohjasi Veli Helpiön pystysyötön omaan maaliin. Taistelu jatkui rehtinä ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Maalivahdit Mikko Imeläinen ja Ilveksen Jussi Lahtinen olivat kuitenkin vireessä ja ensimmäisen puoliajan lisäosumia ei nähty. Puoliajalla Maxit vaihtoivat tasapuolisuuden nimissä veräjän suulle Tuomas Kallioisen, joka jatkoi Imeläisen esimerkillä hyviä otteita ja pokkasi myös Maxien parhaan pystin. Toisen puoliajan seitsemännellä minuutilla Harri Mikkola päätti ylivoimahyökkäyksen laadukkaaseen laukaukseen ja lukemat 0-2 taululle. Ilves otti kuusi minuuttia ennen loppua viidennen kenttäpelaajan käyttöön, mutta muutamasta hyvästä maalipaikasta huolimatta kotijoukkue ei saanut palloa häkkiin. Muutaman kerran pallonriiston jälkeen Maxit yrittivät kohti tyhjää Ilves-maalia, mutta tolpat pitivät pintansa. Pelaamalla Ilves ei kavennukseen päässyt, vaan Maxien puolustuspeli oli tiivistä. Viimeisellä minuutilla Ilves-laukaus pysähtyi Jarno Mäkisen käteen ja tuomaristo näytti 6 metrin rangaistuspistettä. J-P Torvinen täräytti pallon voimalla alakulmaan ja loppulukemiksi 1-2. Tappio ei Ilveksen mitalijuhlia latistanut, vaan kentältä poistui kaksi tyytyväistä joukkuetta. Mikä kuitenkin tärkeintä, Mad Max sai itseluottamuksensa takaisin juuri ennen tärkeää cup-ottelua PoPaa vastaan. - Tekee hyvää päättää liiga-kausi voittoon. Pojat seurasivat miehensä esimerkillisesti, eikä pelätyt Terhon ja Torvisen nousut toiseen aaltoon onnistuneet, kehaisi valmentaja Tomi Eerola omiaan. Ottelu sujui kaikin puolin verkkaisesti ja joukkueiden paineettomuus näkyi otteissa, muutaman kerran nähtiin löysyyttä ja pariin otteeseen komeita yksilösuorituksia. Joukkueet selvästi nauttivat olla kentällä. - Yksi tavoite olisi kiikarissa ja sen otamme, kapteeni Jussi Saarinen hehkutti cupin tärkeyttä Maxille. PoPa saapuu Valkeakoskelle torstaina, jolloin cupin puolivälierä alkaa kello 19.30. Voittaja selvittää tiensä 2.-3.3. pelattavaan lopputurnaukseen, jolloin välierät pelataan perjantaina ja loppuottelu lauantaina.

Mad Max onnittelee vielä kerran Ilvestä mestaruudesta ja myös GFT:a ja Ruutupaitoja muista mitaleista.