Piirinmestaruus Mad Maxille!

28.2.2007


Mad Max ja ykkösen ACE Tampereelta kohtasivat PM-Cupin loppuottelussa Valkeakoskella. Piirin valtikka säilyi Maxilla!

Futsal PM-Cupin loppuottelu pelattiin tiistaina 27.2. Valkeakosken liikuntahallissa. Vastakkain olivat kotijoukkue Mad Max ja futsal ykkösen ACE Tampereelta. ACE oli selvittänyt tiensä piiricupin finaaliin kaatamalla valkeakoskelaisen WFT:n lukemin 6-4 ja liigajoukkue Loiskeen 6-5. Mad Max eteni loppuotteluun voittamalla ykkösen KylVe:n 5-2 alkukaudesta ja peittoamalla liigan viimeisellä kierroksella Ilveksen 2-1, jolloin panoksena oli myös paikka PM-Cupin loppuotteluun.

Palloliiton Tampereen piirin -mestari selvitetään perinteisesti paikallisten futsal liigan ja ykkösen joukkueiden kesken. Viimevuoden voittaja oli Mad Max.

Tiistain ottelun lähtökohtana Maxilla oli hioa kuvioita tulevan viikonlopun Cup-huipentumaa varten. Tietysti penkin alle menneen liigakauden jälkeen myös jokainen voitettu pysti on tärkeä. ACE tuli Valkeakoskelle motivoituneena, vaikka ykkönen päättyikin jo viikkoja aikaisemmin. Ottelun alun hyvistä yrityksistä huolimatta, maalivahti ja tolpat estivät Tamperelaisten maalinteon.  ACE taisteli loppuun asti mallikkaasti, mutta kuparinen rikkoontui vasta Maxien johtaessa jo 4-0. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jarno Mattila kahdesti, vaparikuvion päätteeksi Jarno Mäkinen ja kertaalleen "valttikortti" viikonlopulle. Piiricup päätettiin loppulukemiin 4-1 (2-0) ja Mad Max uusi piirinmestaruutensa.