Mad Max - Ilves 1-2

5.10.2007

Rippe väänsi jälleen vahvasti
Rippe väänsi jälleen vahvasti

Mad Max kohtasi jälleen Ilveksen harjoitusottelussa

Mad Max jatkoi harjoitusotteluitaan tuttua vihollista vastaan, kun Ilves saapui Apian halliin mittamaan joukkueiden tämän hetkistä tasoa. Vaikka Ilves pystyikin ottelusta voiton hakemaan, oli se suuremman ajan ottelusta kuitenkin ottavana osapuolena. Pelillisesti Mad Max esitti aivan eri luokan otteita, kuin edellisessä PoPa ottelussa. Vaikka PoPaa vastaan pystyttiinkin voittamaan, oli tämän illan ottelussa enemmän liikettä ja juonta, kuin tiistaina.

Maalinteon ottelussa aloitti Mad Max, kun ajassa 5:46 Joni Kopra tälläsi Harri Mikkolan syötöstä taululle lukemat 1-0. Mad Max pystyi tämänkin jälkeen hallitsemaan peliä ja luomaan lukuisia maalipaikkoja, mutta lisä maaleja ei syntynyt. Heikko hetki ekan jakson puolivälin jälkeen kostautui, kun Ilves paukutti minuutissa kaksi maalia. Ajassa 13:20 Tero Nieminen pyssytti yläpeltiin kulman jälkitilanteesta ja ajassa 14:22 Henri Aironpää laukoi ehkäpä hieman helpostikin lukemiksi 1-2.

Ottelussa ei nähty enempää maaleja, mutta maukkaita tilanteita sitäkin enemmän. Suurimmasta osasta tilanteita vastasi kotijoukkue, jonka hyökkäyksissä rupeaa löytymään juonikkuutta ja ennen kaikkea oikeanlaista liikettä. Ilveksen maalivahti, Jussi Lahtinen, oli kuitenkin loistavalla pelipäällä ja otti muutamia todellisia haamukoppeja.

Hyvin sujuneen ottelun jälkeen on kuitenkin paluu arkeen ja kova työnteko odottaa taas ensi viikolla, jolloin joukkue keskittyy vain harjoitteluun pelaamatta harjoitusotteluita. Töitä pitää vielä tehdä, jotta ottelussa esiintynyt hyvä liike saadaan pidettyä yllä koko ottelun ajan.

 

Mad Max: Juvonen, Imeläinen  Kuusikko E, Kopola, Kopra, Niskavaara, Mäkelä, Helpiö, Takala, Mikkola