Maxit tulessa viikonloppuna!

25.10.2007


Mad Maxin edustusjoukkue ja II-joukkue taistelevat molemmat pisteistä tulevana viikonloppuna.

Edustusjoukkueen taival liigassa jatkuu siis pohjoisen kiertueella tulevana viikonloppuna. Joukkue matkustaa jo perjantaina illalla Kokkolaan ja he kohtaavat lauantaina klo 15:00 alkavassa ottelussa TP-Kaarlen. Kokkolasta matka jatkuu ottelun jälkeen kohti Oulua, jossa kohdataan Tervarit sunnuntai-iltana klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Joukkue on lähes sama, kuin avausottelussakin Loisketta vastaan, ainoana muutoksena se, että matkalta pois jäävän Jarno Hyökyvaaran kokoonpanossa korvaa täksi kaudeksi edustusjoukkueeseen nostettu nuori Janne Rantti.

TP-Kaarle ja Tervarithan kohtasivat avauskierroksella ja TP-Kaarle vei voiton numeroin 6-5 jännittävien vaiheiden jälkeen. Kaarle oli tappiolla jo numeroin 0-3, mutta nousi tasatilanteeseen 4-4 toisella jaksolla. Tämä saattaisi monelle riittää, mutta ei Kokkolalaisten valmentajavelholle, Raine Vallille. Hän päätti ottaa veskarin pois ja pyrkiä täyteen pistepottiin ”ylivoimarulettia” pyörittämällä. Tällä kertaa uhkapeli toi tulosta ja Kaarle nousi johtoon ajassa 38:17. Molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ja lukemat 6-5 kotijoukkueelle piti Kokkolan taian voimassa eli he eivät ole vielä kertaakaan hävinneet Kokkolan urheilutalolla fanaattisen kotiyleisön edessä. Ehkäpä tuolle taialle on aika tehdä vastataika ja hiljentää fanaattinen kotiyleisö lauantaina Mad Maxin toimesta.

Sunnuntaina siis vastaan asettuu Tervarit, joka viime kaudella säilyi liigassa karsintojen kautta, mutta on harjoituspeleissä ja avausottelussa osoittanut vaarallisuutensa.

Luvassa on siis kaksi erittäin vaikeaa vierasottelua, joista pisteiden kerääminen tulee olemaan vaikeaa. Maxien pisteiden metsästystä voi seurata teksti-tv:stä sivulla 288. Myös nettitoimitus tulee antamaan väliaikatietoja mahdollisimman nopeasti vieraskirjaan.

 

Mad Maxien II-joukkue aloittaa myös taipaleensa Tampereen piirin 3. divarissa, kun se kohtaa perjantaina illalla Apian hallissa paikallisvastustajan, SorPa:n. II-joukkue on päässyt harjoittelemaan nyt muutaman kerran ja uuden pelisysteemin sisäänajo on käynnissä. II-joukkue saa jalkeille hyvän joukkueen, jota vahvistaa edustuksen pohjoisen reissulta pois jäävät Mikko Imeläinen ja Jari-Pekka Mäkelä. Herrojen kokemus tuo varmasti parketille rauhallisuutta ja esimerkkiä nuorille pelaajille.

Ottelu Mad Max II – SorPa alkaa Apian liikuntahallissa perjantaina klo 20:45 ja otteluunhan on kaikilla ilmainen sisäänpääsy.