MadMax pimensi VALON!

21.11.2007

Rippe oli liekeissä VALOA vastaan.
Rippe oli liekeissä VALOA vastaan.

Maxit kävi pimentämässä Vantaan Veturien hallin 2-3 (1-1). Tiukassa ottelussa pisteille pääsivät Rippe Mikkola 2+0, Jape Mattila 1+0, Jonte Kopra 0+1 ja Timo Kopola 0+1.

VALKEAKOSKEN SANOMIEN LEHTIJUTTU

Alpo Eerola

 

Kiitos osumista, Rippe!

Mad Maxin target iski kaksi maalia ja pinnat Valkeakoskelle


Mad Max vieraili tiistaina varsin epäinhimilliseen aikaan, ilta-yhdeksältä Vantaan Veturien kotiluolassa.

Iltapuhde alkoi verkkaisesti ja Veturit rokottivat väsynyttä vierailijaa viiden minuutin jälkeen.

Maxit ryhdistäytyivät hiljalleen ja loivat muutaman maukkaan tilanteen kotijoukkueen maalille. Jarno Mattila oli erän ainoa koskilaisonnistuja, joka sijoitti pallon Veturien verkkoon kuusi minuuttia ennen taukoa.

Puoliajalla Maxin valmentaja Tomi Eerola teroitti hyökkäyspelin nopeuttamista ja virhesyöttöjen minimoimista.

Piristynyt Mad Max iski jakson alussa, kun Harri Mikkola siirsi Joni Kopran passista pyöreän tyhjään maaliin.

Johtoasemassa tekeminen hetkittäin herpaantui ja Max päästi vantaalaiset tempoon mukaan. Paine omassa päädyssä kostautui erän puolivälissä, pallon pomppi puolustuksen jaloista omaan maaliin ja lukemiksi 2-2.

Kummankaan joukkueen otteet eivät silmiä hivelleet, kun todellinen taisto täydestä pistepotista kiivastui.

Harri Mikkola päästi Maxit piinasta neljä minuuttia ennen loppua, kun Timo Kopolan pitkä avaus löysi targethyökkääjän pään VaLon maalilta: 2-3.

Mad Max taisteli viime hetkille asti, kun vantaalaiset pyörittivät peliä viidellä kenttäpelaajalla. VaLo ei onnistunut ja näin Mad Max säilytti asemansa hyvissä kyttäysasemissa sarjan kärkijoukkueiden takana.

– Kaunista ei peli tällä kertaa ollut, mutta täyteen pistepottiin täytyy olla tyytyväinen. Sen saimme mitä haimme. Tasapeli olisi tuntunut tappiolta tällaisesta myöhäistaistosta, tuumasi Tomi Eerola.

Mad Maxin parhaana palkittiin kahden maalin Mikkola. Maalivahti Tuomas Kallioinen paransi hienosti surullisen GFT-ottelun jälkeen ja ansaitsi valmentajan ja palkintoraadin kehut.