"Jape" Mattila sopimukseen Hakan kanssa.

11.12.2007

"Jape" solmi sopimuksen FC Hakan kanssa!
"Jape" solmi sopimuksen FC Hakan kanssa!
"Japen" ottelut Max-paidassa kuitenkin jatkuvat.
"Japen" ottelut Max-paidassa kuitenkin jatkuvat.

Sovittelu talviharjoittelun ja futsalin kesken vielä auki.

Mad Maxin hyökkääjäkomeetta Jarno Mattila on tehnyt FC Hakan kanssa vuoden kestävän jatkosopimuksen. Talviharjoittelu Hakalla on jo alkanut, mutta vielä on auki, miten "Jape" sovittaa aikataulut futiksen ja futsalin kanssa yhteen.

- Jape on luvannut pelata otteluita edelleen Max-paidassa. Tärkeintä kuitenkin on, että kaveri ei polta itseään loppuun jo talvella, sillä Japella on kuitenkin pitkä kesä edessä. Pallo on täysin Japella, miten hän jaksaa. Tietysti haluaisin hänelle paljon peliminuutteja vielä parketilla, mutta asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen, kertoo Maxin valmentaja Tomi Eerola.

Jarno Mattila teki menneellä Veikkausliigakaudella kaksi maalia Hakassa, molemmat Mestari TamU:n verkkoon. Hyökkääjänä tunnettu Mattila paikkasi menneellä kaudella runsaasti myös Hakan puolustuslinjaa loukkaantumisten vuoksi.

- Jape on myös meillä monikäyttöinen pelaaja, jonka laukaus on huippuluokkaa, tekniikka hyvä, pallonriistokyky loistava ja puolustusmoraali kohdallaan. Toivon, että Hakalla on miehelle entistä enemmän käyttöä tulevalla kaudella, kehaisi Japen ketjukaveri Veli Helpiö.