Cupin huipennus lähestyy!

12.3.2008


Välieräparit ottelevat perjantaina Vantaalla. Maxit kohtaavat Kempan kello 18 ja GFT yllättäjä PJK:n 20.15. alkaen. Ohessa joukkueiden ennakkotunnelmia.

Futsal Cupin loppuhuipennus nähdään viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla, kun miesten välierät pelataan perjantaina  kello 18 ja 20.15. sekä loppuottelu lauantaina kello 16.30. Myös naisten cup-mestaruus ratkeaa lauantain aikana. 

Vantaan Energia Areenalla Mad Max kohtaa perjantaina Keminmaan Pallon kello 18.00. alkaen. Mad Max pääsee näillä näkymin aloittamaan loppurutistuksensa terveellä joukkueella. Sairastumisia, tai muita poissaoloja ei joukkueessa tällä tietoa ole.

Mad Maxin valmentaja Tomi Eerola odottaa ottelusta KemPaa vastaan haasteellista.

- Ei olla yleensä pärjätty kovin hyvin alempien sarjatasojen joukkueita vastaan. KemPan joukkueesta meillä ei ole mitään tietoa ja omaa peliä lähdemme perjantain ottelussa pelaamaan, kertoo Eerola.

Mad Maxin leirissä sysätään ennakkosuosikin paineet GFT:lle.
- Kyllä GFT on suursuosikki cupin voittajaksi, mutta cup on aina yllätyksiä täynnä. Mad Maxin tavoitteena on ensin saavuttaa välierästä finaalipaikka, jonka jälkeen tavoitetta tarkennetaan, kertoo Eerola.


Muiden välieräjoukkueiden ennakkotunnelmia ja mietteitä,

 Mad Maxin vastustajan Keminmaan Pallon valmentaja Ville Paakkari lähtee joukkueensa kanssa kaatamaan isompia joukkueita.

-Emme ole tainneet koskaan liigajoukkuetta kohdata, joten tasoa on vaikea verrata. Meillä ei ole kuitenkaan kuin voitettavaa, joten lähdemme haastamaan liigajoukkueita. Hyvänä päivänä varmastikin voimme myös liigajoukkueen kaataa. Valitettavasti muutama pelaaja ei pääse mukaan jalkapallon vuoksi, kertoo Paakkari.


Toisessa välierässä GFT:tä vastaan pelaava Pirkkalan Jalkapalloklubi on raivannut tieltään matkalla lopputurnaukseen jo Futsal-liigassa hopeaa voittaneen Porin Palloilijat ja lähes Futsal-liigaan nousseen AC Stoppin.

- Meiltä voidaan pitää loistosuorituksena jo lopputurnaukseen pääsemistä. Cup-menestyksen myötä sekä PJK että futsal ovat saaneet Pirkkalassa hyvin lisää näkyväisyyttä, kertoo PJK:n valmentaja Timo Lahti.

Lahti tietää hallitsevan liiga- ja cup-mestarin GFT:n vaarallisuuden.
- Selkeänä altavastaajana lähdemme otteluun, mutta tulemme kyllä taistelemaan kovasti, Lahti jatkaa.

Joukkueelta puuttuu israelilaispelaaja Timor Inahshpa, joka ei pysty loukkaantumisten vuoksi pelaamaan.

GFT:n valmentaja Antti Lehtinen odottaa Futsal cupin lopputurnauksesta mielenkiintoista tapahtumaan.

- Tapahtuma on perinteisen cup-hengen mukainen, mukana on kaksi liigajoukkuetta ja kaksi joukkuetta liigan ulkopuolelta. Tällaiset yllätykset tekevät varmasti hyvää futsalille, Lehtinen kommentoi.  

Lehtinen on valmis ottamaan ennakkosuosikin viitan GFT:n harteille.

- Emme sysää muille ennakkosuosikin asemaa. Jos pelaamme yhtä hyvin kuin liigassa pelasimme, pitäisi meidän pystyä ottamaan kaksi voittoa. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on cup-tapahtuma, jossa voi tapahtua myös yllätyksiä. Joten tosissaan lähdemme lopputurnaukseen, Lehtinen sanoo.

GFT:n kokoonpanosta on varmuudella poissa ainakin kokeneet Risto Salmi ja Janne Rantala.Lisätietoja: http://www.futsal.fi