Mad Maxille takaiskuja pelaajamarkkinoilla

24.6.2008

Futsal Mad Max koki pahoja takaiskuja pelaajamarkkinoilla, kun paikallisvastus Ilves FS nappasi Maxien viime kauden kantavan voiman Tuomas "Tuoppi" Kallioisen. Toinen hyviä otteita Max-paidassa esittänyt Akaan taiteilija, Jirka Järvi siirtyy töiden perässä Kokkolaan ja edustanee täksi kaudeksi I-divariin pudonnutta TP-Kaarlea. Jarno Hyökyvaara puolestaan siirtyy paikallisvastus WFT:n riveihin.

Harmittavia poislähtöjä, sillä kaikki herrat olisivat varmasti mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon, mutta tämä urheilua ja näihin pitää vaan osata varautua, pohdiskelee puheenjohtaja Ville Mustanoja. Vaikka toistaiseksi Mad Maxin lista pelaajamarkkinoilla näyttääkin miinusmerkkiseltä, niin toivotaan, että meillä on heittää vielä pari ässää pöytään ennen kauden alkuvihellystä.

Kyllähän tosi asia on se, että joukkueen runko ei saisi enää paljoa elää ja toivonkin, että löydämme kesän aikana yhteisymmärryksen ensi kaudesta runkopelaajien kanssa ja onnistumme tuomaan siihen riittävän määrän nuoruuden intoa, sekä 1-2 selkeää vahvistusta, lisää Mustanoja.