OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga TPK - Mad Max

23.10.2021

KAUDEN ENSIMMÄINEN VIERASVOITTO!

 

 

TPK - Mad Max la 23.10 klo. 14:30 @ Samppalinna, Turku

 

 

Maalikooste: Tulossa

 

 

Ennakkoasetelmat

 

Pre-seasonilla joukkueet pelasivat tasapelin Valkeakoskella ja tasatahtiin oli myös edetty alkukausi Futsal-Liigassa. Molemmille ryhmille oli sarjataulukkoon kirjattu 2 voittoa ja 3 tappiota.

 

Mad Max lähti hakemaan vieraspinnoja täydellä 2+12 rosterilla. Päävalmentaja Tomi Tuomisen käytöstä kuitenkin puuttuivat erinäisten syiden johdosta maalivahti Jan Holm, kapteeni Jesse Collin, Yasar Elbeller, Nemo Asumalahti, Joona Heritty, Aladin Ljesnjanin ja Arttu Haataja.

 

 

Avausjakso

 

Viime sesongilla valkeakoskelaisryhmää edustanut Atte Ekholm oli ensimmäisen kaksikymppisen hahmo. Liukas laituri laittoi pallon kahdesti ohi vieraiden maalinsuuta vartioineen Aleksi Pennasen ja kertaalleen omaan rysään Marko Laaksosen selän taakse.

 

Mäxien avauskihauksessa hääri vahvasti mukana kaksikko Jaakko Ahokas - Tomi Lahtinen, vaikka se tilastoihin omaksi maaliksi merkittiinkin. Tasoitusmaali syntyi upeasta vapaapotkukuviosta. Justus Kunnas löysi syötöllään takatolpalle hiippailleen Mika Jussilan, joka siirsi pelivälineen varmasti pitseihin. 

 

Puoliaikakahveja lähdettiin siis hörppimään tasatilanteessa 2-2.

 

 

Toinen puolisko

 

Oranssipaidat kampesivat itsensä johtoon, kun Omar Solin laukauksen irtopallon ujutti pienestä kulmasta sisään Kunnas. Etelä-Pirkanmaalaisten neljäs uuni oli niin ikään halvan oloinen, kun Tomi Lahtisen kulmapotku päätyi maaliviivan yli puolustuksen avustuksella.

 

Peli näytti ratkenneelta, kun Mikko Heritty huijasi koko Kerhon viisikkoa harhautuksillaan ja pääsi tuulettamaan kauden avausmaaliaan. Pian tämän jälkeen isännät ottivat aikalisän ja lähtivät kuromaan etumatkaa kiinni ns. lentävällä maalivahdilla. 

 

Riskinotto ei lopulta sen suurempia palkintoja tuottanut. TPK osui toki kahdesti, mutta saman verran helisi omassa päädyssä. Ahokas ja Pennanen roikottivat Umbron tyhjänä ammottaneeseen nuottaan ja näin loppulukemiksi kirjattiin 4-7. 

 

 

Vieraspelit jatkuvat

 

Koiralauma kohtaa seuraavaksi Vieska Futsalin Ylivieskassa. Taiston ajankohta on 31.10 klo. 17:00.