OTTELURAPORTTI: Naisten Futsal Ykkönen Mad Max - Lauttakylän Luja

7.11.2021

Marraskuun alkuun saatiin vieraita Huittisista, kun kautensa hieman takerrellen aloittanut Lauttakylän Luja saapui Apian liikuntahallille lauantaina 6.11. Kolmen farmisopimuksen tuoman pelaajan avustamana kotijoukkue lähti otteluun luottavaisin mielin.

 

Ottelun alku oli erittäin rauhallista ja kyttäilevää, varsinkin verrattaessa edellisen viikonlopun vierailuun Parolassa. Vasta ensimmäisen jakson puolen välin jälkeen nähtiin ottelun avausmaali, joka oli PJK:n lainapelaaja Iina Niemisen käsialaa. Pian sen jälkeen kapteeni Rousku iski kahdesti erikoistilanteista, mutta vielä ennen puoliaikaa vierasjoukkuekin onnistui erikoistilanteessaan ja puoliajalle mentiin 3-1 lukemissa. 

 

Hieman siipirikkoinen vierailija joutui kapeasta ringistä ja maalivahdin puuttumisen johdosta peluuttamaan naisiaan epäedullisella tavalla, mikä varmasti söi heidän pelistään normaalit elementit. Samaisesta syystä ottelun tempo jatkui toisella jaksolla erittäin rauhallisena ja hieman onnekkaastikin kotijoukkue pääsi 5-1 johtoon ennen toisen jakson puolta väliä. Luja pystyi kuitenkin kiristämään tahtiaan ja tuli vielä kahden maalin päähän, mutta kohtalaisen hyvin pyörinyt viisikkopeli ei lopulta johtanut riittävän hyviin maalipaikkoihin. Lopulta kirin katkaisi pivotina uurastanut Janna Tuominen reilu minuutti ennen loppua ja näin summerin soitua taululle jäi 6-3 lukemat.

 

Vaikkei tälläkään kertaa koiralauma pystynyt tarjoilemaan yleisölleen erityisen hohdokasta futsalia, oli päävalmentaja Jan Holm tyytyväinen lopputulemaan: "Pisteet miellyttävät aina ja tänään pelattiin juuri sovitulla tavalla. Alla ollut hyvä treeniviikko valoi uskoa pelureihin ja varma suorittaminen toi ansaitusti tällaisen tuloksen."

 

Isänpäiväviikonloppuna koiralauma matkaa Varsinais-Suomeen uuden tuttavuuden Piikkiön Palloseuran vieraaksi. Sarjanousija on aloittanut kauden hieman tukkoisesti, mutta valkeakoskelaisryhmä ei aio lähteä reissuun takki auki. Ainoa tavoite on kuitenkin käydä nappaamassa kolme pistettä mukaan, joilla voi sitten sunnuntaina kehuskella isille brunssipöydässä!