OTTELURAPORTTI: Miesten Futsal-Liiga GFT - Mad Max

21.11.2021

VIERASKIERTUE PÄÄTTYI PETTYMYKSEEN

 

 

GFT - Mad Max su 21.11 klo. 14:00 @ Opinmäki, Espoo

 

 

Maalikooste

 

 

Ennakkoasetelmat

 

Molemmat joukkueet palasivat kolmen viikon ottelutauolta. Mad Maxilla oli alla voittoputki, kun taas Golden Futsal Teamilla tappioputki. Isäntien rosterista löytyi vaarallinen maajoukkuetason nelikko kapteeni Panu Aution johdolla. Vieraiden päävalmentaja Tomi Tuomiselta puuttui käytöstään useampi huippupeluri, mutta Justus Kunnas oli parsittu kasaan ja teki paluun kokoonpanoon missattuaan Ylivieskan reissun.

 

 

Avausjakso

 

Oransseissa vieraspaidoissaan esiintynyt Mäxit oli alussa unessa. GFT paukutti Viktor Janssonin taakse neljä maalia neljään minuuttiin. Pääkapellimestarina toimi Antti Arvola, joka tehtaili hattutempun. Samainen maalipyssy on ollut viheliäinen pideltävä Koiralaumalle aikaisemminkin.

 

Shokkialun jälkeen peli tasoittui ja mm. Matti Jussila, Mikko Heritty ja Mikko Matinaro pääsivät testaamaan Antti Koivumäen torjuntavirettä, mutta huippumaalivahti piti maalinsa puhtaana ja puoliaikakahveja lähdettiin hörppimään tilanteessa 4-0.

 

 

Toinen puolisko

 

Kotijoukkueen päädyssä helisi ensimmäistä kertaa, kun Antti Teittinen käynnisti katkollaan vastahyökkäyksen, jonka Mikko Heritty päätti upeaan kärkkärilaukaukseen alakulmaan.

 

Kauaa ei momentum kestänyt, kun punaista korttia seuranneesta ylivoimasta Kultaiset rokotti armotta. Henri Alamikkotervo sai nimensä maalintekijätilastoihin.

 

Hullut Koirat lähti hakemaan 30 peliminuutin tienoilla kavennusmaaleja ns. lentävällä veskarilla, mutta pian tästä Miika Hosio roikotti tyhjänä ammottaneeseen nuottaan loppulukemiksi 6-1.

 

 

Pitkästä aikaa kotisalissa

 

Mad Max jatkaa matsejaan ensi viikon sunnuntaina klo 15:00, kun Valkeakoskelle vieraaksi saapuu Someron Voima.