OTTELURAPORTTI: Naisten Futsal Ykkönen Mad Max - PU-62

21.11.2021

Uusista koronarajoituksista huolimatta saatiin yleisö paikalle todistamaan Mad Maxin ja PU-62 välistä Naisten Futsal Ykkösen kärkikamppailua lauantaina 20.11.2021. Otteluun lähdettiin kutkuttavista asemista, kun voittajalle oli luvassa sarjan piikkipaikka syyskierroksen puolivälin ylittyessä.

 

Jälleen kerran koskilaisryhmä oli hieman unessa alussa ja vierailijat pääsivät rokottamaan jo toisella minuutilla. Tasainen ja kontrolloitu vääntö ei suurempaa ilotulitusta alkuun tarjonnut, mutta kentille paluun tehnyt Kia Lingman osoitti räväkkyytensä ja iski riistonsa jälkeen taululle 1-1 lukemat ennen jakson puolta väliä. Mikkeliläiset pitivät enemmän palloa, mutta Maxin naisilta nähtiin tutumpaa kontrolloitua puolustuspelaamista ja vaarallisia erikoistilanteita. Sanna-Kaisa Rousku iski kahdesti suoraan vapaapotkuista ja näin puoliajalle siirryttiin 3-1 kotijohdossa.

 

Toinen jakso käynnistyi kuten edellinenkin, hieman uneksinut kotijoukkue yllätettiin jakson alussa ja tilanne kaventui 3-2. Kotijoukkue ei saanut oikein pelin juonesta kiinni ja hyvin liikkunut vierasjoukkue sai aiheutettua päänvaivaa koiralaumalle. Ennen jakson puoliväliä vierailijat onnistuivatkin tasoittamaan ottelun 3-3. Mutta vain hetkeä myöhemmin maalinedusta myllerryksen lopuksi mikkeliläisryhmän peluri torjuu pllon kädellään maaliviivalta, tuomiona ulosajo ja 6 metrin rangaistuspotku. Kapteeni Rousku ei erehdy ja niittaa hattutempullaan lukemiksi 4-3. Vierailijat eivät saa kunnon kirivaihdetta päälle ja ottelu päättyy lopulta tiukalla yhden maalin erolla koskilaisten hyväksi.

 

"Tänään peli oli paljon paremmin uomissaan, vaikkei parasta Maxia nähtykään. Erikoistilanteista saatiin tarvittavat maalit eikä päästetty vastustajaa hyville paikoille. Varmasti meitä avitti hieman vierailijoiden ykköstykin puuttuminen, mutta ansaitut kolme pinnaa jäi Valkeakoskelle!" kommentoi valmentaja Onni Junttila.

 

Seuravana Maxin naisilla on edessään vierailu Tampereelle ja Ilves FS/2 kohtaaminen lauantaina 27.11 Kauppi Sport Centerissä. Tässäkin ottelussa jatketaan taistelua piikkipaikasta, tamperelaiset hengittävät niskaan vain yhden pisteen erolla.