OTTELURAPORTTI: Miesten Futsal-Liiga Kampuksen Dynamo - Mad Max

9.1.2022
KAMPUKSEN DYNAMO VAHVEMPI MYÖS KAUDEN TOISESSA KESKINÄISESSÄ MATSISSA

 

Kampuksen Dynamo - Mad Max su 9.1 klo. 16:00 @ Jyväskylän monitoimitalo

 

Maalikooste

 

 

Ennakkoasetelmat

 

Mad Max lähti kauden toiseen keskinäiseen taistoon sijalta 9. Lokakuussa Valkeakoskella lukemat olivat etelä-pirkanmaalaisten näkökulmasta rumat, joten kalavelkoja oli runsaasti maksettavana. Koiralauman kokoonpanossa oli jonkin verran vajetta loukkaantumisten yms. syiden johdosta.

 

KaDy majaili sarjataulukossa neljäntenä. Vasko Vujovicin ryhmä palasi joulutauolta ryminällä Loppiaspäivänä Somerolla. Useita Hirviölauman pelaajia valittiin Suomen maajoukkueen mukaan EM-kisoihin Hollantiin. Pelipäivän rosterin merkittävin poissaolo oli brassivahvistus Italo.

 

 

Avausjakso

 

Ensimmäisen kihauksen iski Sergei Korsunov. Taitava vasuri pääsi Jere Intalan namupassista siirtämään pallon tyhjänä ammottaneeseen nuottaan ohi maalivahti Jan Holmin.

 

Tasoitusta ei kauaa tarvinnut odotella. Mika Jussila laittoi pallon liikkeelle sivurajasta ja painavan laukausen omaava Mikko Heritty toimitti pelivälineen kimmokkeen kautta veskari Juha-Matti Savolaisen taakse.

 

Isäntien toinen osuma muistutti paljon ensimmäistä, mutta roolit vaihtuivat päikseen. Tällä kertaa J.Intala lakaisi takatolpalta Korsunovin syötön maaliviivan ylitse.

 

Suht tasaisen kaksikymppisen jälkeen puoliajan piristeitä lähdettiin nauttimaan tilanteessa 2-1. Torjujat molemmissa päädyissä olivat oivassa vireessä ja lukemat pysyivät maltillisina.

 

 

Toinen puolisko

 

Tomi Tuomisen suojatit saapuivat pukukopin uumenista sisuuntuneena. Matti Jussilan loistava sivurajapotkusyöttö tavoitti sota-alueelle hiipineen Tomi Lahtisen, joka ohjasi Umbron taidokkaasti reppuun.

 

Jukka Kytölä palautti punamustan johto-aseman taidokkaalla lirutuksella pienestä kulmasta. Tehopelaaja J.Intala vastasi jälleen tarjoilusta.

 

Oranssipaidat joutuivat ongelmiin, kun vahvasti puolustuspäässä taistellut Jesse Collin joutui vastustajan ilmeisessä maalintekotilanteessa rikkomaan ja seurauksena oli suora punainen kortti. Henri Louste pommitti seuranneen vapaapotkun verkon perukoille ja varsinaista alivoimatilannetta ei edes kerennyt syntymään.

 

J.Kytölä löysi harhautustensa jälkeen maalinedustan toimistolle parkkeeranneen Korsunovin ja ex-PP-70 pelaaja lisäsi Dynamon etumatkaa. Samassa Mäxit reagoi ja lähti hakemaan kavennusta ns. reikäpaidalla.

 

Lisää pönttöjä nähtiin vielä. J.Kytölä maalasi vapaapotkusta ja Koiralauman parhaimmistoon kuulunut tutkapari Mi.Jussila - M.Heritty vastasi illan viimeisestä uunista. Loppulukemat 6-3.

 

 

Päävalmentaja Tuomisen mietteet

 

"Vuoden ensimmäinen koitos takana ja harmiksemme tappio sinänsä suurin lukemin, joka ei ihan vastaa pelin kulkua. Kuudella päästetyllä ei yleensä pelejä voita, varsinkaan kun vastassa on Suomen kärkijengi, joka käyttää tilanteet hyväkseen.

 

Hyvin haastettiin, taisteltiin ja noudatettiin pääosin pelisuunnitelmaa, mutta taas ne henkilökohtaiset pahat virheet maksoivat pisteet. Nyt pitää vaan jatkaa kovaa duunia ja harjoitella tauko hyvin, jolloin on lupa odottaa myös tuloksia. Kaikki on omasta tekemisestämme kiinni, sen tämä peli osoitti tänään."

 

 

Jälleen pieni tauko ennen seuraavaa mittelöä

 

21.1 pelataan jo kertaalleen siirretty ottelu Alastaron Urheilijoita vastaan. Näyttämönä toimii Puistokadun liikuntahalli Loimaalla.