Naisten hyvä ote jatkuu

8.1.2011

Voitto ja niukka tappio saalina viikonloppuna

Naisten joukkue jatkoi lauantaina Sastamalassa siitä mihin edellisessä turnauksessa lopetti. Koko joukkue pelasi tiiviisti, levollisesti ja roolinsa pitäen. Rauhallisuus ja usko omaan tekemiseen säilyi läpi koko avausottelun  jossa vastassa oli nuori, taitava ja liikkuva Hämeenkyrön Apassit. Se menikin hyvän yhdistelmän päätteeksi johtoon jo 10 sekunnin pelin jälkeen. Mad Max pääsi kuitenkin juonesta vähitellen kiinni ja ottelussa edettiin suhteellisen tasaisissa merkeissä ensi jakson loppupuolelle asti jolloin Mad Max pääsi ottamaan kolmen maalin johdon lukemin 6-3. Toisella jaksolla Mad Max teki vielä pari maalia ja ennen kaikkea piti pelin käytännössä täysin hallussaan rauhallisuudella ja taktisella osaamisella..

Tässäkin ottelussa on mainittava jo edellisessä turnauksessa erinomaisesti toisensa löytäneet Vallu ja Apina, tuloksena Apinalle 6 maalia/1 syöttö  ja Vallulle 1 maali/4 syöttöä.  Mutta ennen kaikkea voitto oli koko joukkueen voitto. Mad Max: Jaana Syrjänen, Sanni "Vallu" Honkala, Riikka "Apina" Lankinen, Minna "Tolsti" Talsta, Kaisa kapteeni Salo, Jonna Heino, Anna Tawast

Toisessa ottelussa vastaan asettui selkeä ennakkosuosikki, "väärässä sarjassa" pelaava liiga-Ilves joka antoi sen verran tasoitusta pääosin piirin seiskasarjalaisista koostuvalle jokkueellemme että pelasi ilman vaihtopelaajia. Meillä sentään oli kolme vaihdokkia.

Maxit lähti peliin erinomaisella asenteella ja uskolla omaan tekemiseen. Yllätykseksi Ipa ei päässyt pyörittämään omaa peliään totuttuun malliin. Puolustuksessa Tolsti ja Anna vuorotellen pitivät Ilveksen ikilegendan Annika Tossavaisen (urheilullisen hoikassa kondiksessa, hienoa) sen verran ahtaalla että tämä hankki juttelemalla kortin ottelun tuomarilta Mikko Särkiniemeltä. Erityisen lämpimästi Annika varmaan muistaa pääpallohäviön päätä lyhyemmälle Annalle. . Pienen haparoinnin jälkeen myös laitalinkkimme onnistuivat peittämään Ipan laita- ja taustanousut. Jonna oppi oikeastaan sen asian tässä pelissä ja hyvin oppikin. Välillä joukkueemme pystyi pyörittämään myös hyökkäysalueella omaa nopeaa syöttöpeliään a'la Kaisa, Vallu, Apina, Hanna. Maalissa Jaana esitti erinomaisia otteita!

Anna teki oman pallonriiston jälkeen hienon yksilösuorituksen päätteeksi johtomaaliksi 1-0. Ipan tasoituksen teki Annika Tossavainen. Toisella jaksolla maalivahdin ja puolustajań törmäyksen seurauksena pallo meni omaan maaliin ja Ipa pääsi näin keinoin johtoon. Lopussa vielä Taru Kulju kaunisteli tulokseksi Ilvekselle 3-1. Meillä oli kuitenkin niin Vallulla kuin Apinalla upeat paikat tehdä maalit, mutta tällä kertaa vain tolpat kolisivat.

Tappiosta huolimatta joukkue voi olla tyytyväinen. Pelasimme kuten oli sovittu ja molemmissa peleissä teimme kunniaa sille että olemme futsalin erikoisseura.

Mad Max: Jaana Syrjänen. Sanni Honkala, Hanna Lahtisalmi, Riikka Lankinen, Anna Tawast, Kaisa  Salo, Jonna Heino, Minna Talsta.