Maxit vahvisti valmennustaan

3.2.2012

Mad Max on vahvistanut valmennustiimiään Harri Mikkolalla. Entinen Mad Maxin ja maajoukkueen target-peluri " Rippe " tulee valmentaja Juha " Billy " Nikkisen avuksi loppu kauden kattavalla sopimuksella.

Rippee yritin kosiskella mukaan jo kauden alkumetreillä, mutta silloin työ- ja perhekiireet olivat esteena mukaan lähdölle, kertoo Billy. Mieli mukaan on tehnyt alusta saakka, mutta siviilikiireet eivät antaneet aikaisemmin mahdollisuutta komppaa Rippe.

Kyllähän Rippe tuo tulleessaan huikean määrän tietoa ja taitoa lajista. Nimenomaan pelaajan näkemyksestä katsottuna, kehuu Billy tuoretta aisapariaan. Joukkue, pelityyli ja lajihan on Ripelle varmaan tutumpi kuin oma työmaa. Jo tämän viikon reeneissä on ollut uudet tuulet puhaltamassa Ripen kantaessa päävastuun harjoitteista. Hyvä homma, että Rippe pääsee joukkueen ja minun avuksi. Neljä silmää näkee aina kahta paremmin toteaa Billy. Hirveästi ei ruveta mitään muuttamaan kauden tässä vaiheessa, mutta jotain pientä kuitenkin virnuilee Rippe salaperäisesti. Haastattelu päättyy leikkimieliseen poikapainiin Billyn vastatessa kysymykseen mitä hän on mieltä uudesta apuristaan: Muuten ihan jees jätkä, mut varmaan ainoo Porin ulkopuolella jonka mielestä Ässät voittaa SM-Liigan.