Kausiennakko

10.10.2012

Monessakin mielessä hyvin vaikea viime kausi saatiin kuin saatiinkin suhteellisen järkevällä mallilla maaliin. Pelillisesti kausi oli paljon parempi kuin taloudellisesti. Vaikeudet talouspuolella heijastuivat yllättävän vähän joukkuehenkeen ja haluun taistella otteluiden voitosta. Jälkikäteen ajateltuna pääsy pudotuspeleihin rakasta vihollista (Ilvestä) vastaan oli kelvollinen suoritus joukkueelta. Pudotuspelit olivat myös tavoitteena.

Tälle kaudelle pelaajaliikenne seuraan oli loppujen lopuksi myönteinen, vaikka pari pelaajaa joutui sivuun jättäytymään – ainakin toistaiseksi. Kuulemma päätös näistä poisjäänneistä on lähtenyt pelaajilta itseltään, mutta joukkueen sisällä on esiintynyt arvailua, että päätösprosessissa ovat olleet vahvasti läsnä heidän kämppiksensä.

Taustaorganisaatio/johtoryhmä on kokenut positiivisia muutoksia ja se tekeminen on palannut jälleen sille tasolle, millä sen liigajoukkueessa tuleekin olla.

Päävalmentaja ”Billy” Nikkinen summaa omia odotuksiaan tulevalle kaudelle näin: ”Organisaatio pelaa about tuhat prosenttia paremmin, ku viime kaudella. Lähtijöitä ei ollut montaa, onneks tulijapuolella oli isompi trafiikki. Edelleen on sen verran kapee rinki ja siinä kokemattomuutta, että
pleijaripaikka olisi hyvä suoritus. Mitali loistava. Sarjapaikka on tietenkin minimitavoite – jotta voidaan rakentaa edelleen vahvempi seuraava kausi ylimmällä sarjatasolla. Ollaan menty vähän eteenpäin, mutta tekemistä on vielä paljon. Reenaamattomuuden ja pelaamattomuuden takia alkukausi tulee olemaan meille vaikea, mutta kyllä se siitä ajan kanssa.”

Ilmassa on odottava tunnelma. Pari mielenkiintoista uutta pelaajaa tutuista kasvoista. Jarno ”DUCK” Mattilan paluu kiusaamaan maalipörssin kärkinimiä. Liigan syöttötilaston spesialistit voivat olla rauhassa, sillä ”DUCK” ei syöttele. Maxit tulevat napsimaan pisteitä sieltä täältä kankean alkukauden jälkeen. Varsinkin kotiluolassa Mad Max on vi...viheliäinen vastustaja. Siellä joutuu paitsi kotijoukkueen, myös ”Erittäin kuiva valkkari” Mäkelän hampaisiin.

Mad Max toivottaa kaikki futsalin ystävät ja ystävättäret sekä vastustajat tervetulleeksi mukaan Apian Hornankattilaan™ taisteluun pisteistä maan korkeimmalla sarjatasolla!