Sarja-avauksesta tappio

11.10.2012

Maxit matkasi Jyväskylään Kadyn vieraaksi. Mukaan ei tarttunut pisteitä, sillä Kady vei ottelun nimiinsä 4-0 (1-0 )!

Mad Max:n liiga-avaus kaudelle 2012-2013 pelattiin Jyväskylässä torstaina 11.10.2012.

Max lähti otteluun selkeänä haastajana, sillä olihan vastassa viime kauden hopeajoukkue. Tiukkaan puolustustaktiikkaan asennoitunut vierasjoukkue onnistui taktiikassaan ensimmäisellä jaksolla kiitettävästi, ainoastaan yksi nukahdus tapahtui ja KaDy rankaisi siitä välittömästi. Vastustaja sai kulman ja pelasi sen nopeasti. Meillä oli kyllä maalilla ylivoima, mutta pieni herpaantuminen maksoi nyt maalin kommentoi asiaa mustien valmentaja Juha " Billy " Nikkinen. Enempää maaleja ei Jyväskylässä ensimmäisellä jaksolla nähty ja tauolle siirryttiin siis KaDyn johtaessa numeroin 1-0.

Toisen jakson alku oli vieraille murheellinen. Pelikello pysähtyi aikaan 20.48 kotijoukkueen Kytölä-shown alkaessa. J. Kytölä maalasi ja M. Kytölä passasi. Sama pari iski vielä kaksi kertaa ottelun aikana. Mad Max ei onnistunut rikkomaan kuparista avausottelussaan ja muutenkin Maxien otteissa näkyi lyhyt kauteen valmistautuminen ja pelaamattomuus.

 

Mad Max:n parhaana palkittiin " kakkosketjun " aivot Jere Blom.

 

Asetelmat peliin oli selvät jo alusta lähtien, kyllä näkee, että Jyväskylässä tehdään hyvää työtä lajin eteen. Meillä ei juurikaan paikkoja ollut, pelirohkeus noussee yhdeksi kauden pääteemoista. Jätkien asenteeseen ja puolustamiseen tarvii olla tyytyväinen. Vastustaja ei tästä heikkene, sillä lauantaina meillä on vierasmatsi Ilvestä ( viime kauden mestari ) vastaan, päättää raportoinnin taiston tauottua Billy.