Ilves vahvempi Tampereella

19.10.2012

Mad Max lähti myös kauden toiseen peliinsä selkeänä haastajana. Viime kauden mestari näytti kuitenkin vieraille kaapin paikan ja voitti ottelun lukemin 6-1.

 

Jälleen tiukkaan puolustukseen nojannut Max aloitti ottelun tasavahvasti Ilveksen kanssa ja saikin hankittua maalipaikkoja huomattavasti kauden avausottelua enemmän. Maxien Jere Blom kolisutteli Tuomas Kallioisen vartioiman ilvesmaalin pystypuutakin vedollaan, mutta tämän lähemmäksi kauden avausmaalia vieraat eivät ensimmäisellä jaksolla. Kotijoukkue Ilves onnistui ensimmäisellä jaksolla kahdesti yllättämään Max- vahti Antti " Känä " Heikkilän. Ensimmäinen jakso paria puolustuksen nukahtamista oli meiltä jo paljon parempaa peliä kuin Jyväskylässä, kertoo Max-luotsi Juha " Billy "  Nikkinen. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 2-0.

 

Toinen jakso alkoi siitä, mihin edellinen loppui. Ilveksen luodessa vaarallisimmat maalipaikat. Max jatkoi kuitenkin vahvaa puolustamistaan " Känä " toimiessa viimeisenä lukkona. 10 minuuttia toista jaksoa pelattu ja vieraiden puolustuksessa sattui kommunikaatiovirhe, josta kotijoukkue rankaisi. Eihän nyt muurin läpi voi vetää vaparia etukulmasta sisään kommentoi maalia " Billy ". Ottelun loppuhetkillä Max aloitti pyörittämisen viidellä neljää vastaan ja onnistuikin tekemään kauden avausmaalinsa Tommi " Ryijy " Salosen toimesta Joni Niskavaaran toimiessa passarina. Ilves rankaisi vieraita vielä kolmella maalilla ja ottelu päättyi kotijoukkueen 6-1 voittoon.

 

Maxien parhaana palkittiin vahvasti taistellut Juho " Tuke " Tuominen.

 

No se oli semmonen matsi tällä kertaa. Toisella jaksolla huomasi, että meillä jalka painaa jo ja siitähän seuraa henk.koht.virheitä ja ne näkyy, varsinkin ton tason joukkuetta vastaan. Nyt meillä on kaksi viikkoa aikaan huilata ja reenata kuviot kuntoon kauden ensimmäistä kotimatsia varten, kommentoi " Billy " ottelua kääntäen katseensa jo tulevaan.

 

Mad Max kohtaa sarjanousija ESC:n Apian liikuntahallissa sunnuntaina 28.10. klo. 15.00.

Tervetuloa.