Futsal Mad Max vahvistuu!

29.10.2012

Mad Maxin mustiin liittyy FC Hakan pelaajista, Jape Mattila, Ville "Viki" Kauppinen ja Sasha "Vallun-poika" Popovitch!

Jape Mattila on tuttu kasvo Mad Maxissä, pari kautta Japella on jäänyt väliin loukkaantumisien takia. Paluu parketeille on erityisesti Max- faneille mieleen, sillä Jape on loistava maalintekijä ja kotiyleisön suosikki.

Ville Kauppinen ja Sasha Popovitch ovat molemmat 1993 syntyneitä WFT;n juniori työn kasvatteja, ihan niinkuin aiemmin Maxeihin liittyneet Mika Jussila ja Mikkis Latosaarikin. Nuoret herrat voittivat WFT:n C-junioreissa Suomen mestaruuden. 

Viki Kauppinen tulee vahvistamaan Maxien maalivahti osastoa ja Sasha Popovitch tulee kenttäpelaajaksi.

Mad Maxin päävalmentaja Juha "Pili" Nikkisellä tulee olemaan  positiivinen ongelma näiden vahvistusten myötä, kilpailu peliajasta on pitkästä aikaa kovaa. Viimeksi näin positiivinen tilanne on ollut kaudella 2005-2006, ja silloinhan Mad Max voitti Suomen mestaruuden.

Joukkue alkaa oleen kasassa, mutta ainakin yhden pelaajan kanssa asiat ovat vielä auki, eli vahvistusta saattaa tulla Maxeihin lisää lähiaikoina. 

 

- Näiden uusien pelaajien myötä joukkueessa on kovaakin potentiaalia saavuttaa ainakin playoff paikka, lisäksi farmisopimus  WFT:n kanssa antaa varmasti uusia mahdollisuuksia Valkeakosken Futsalille,  kertoo maxien taustalta Tolli Eerola.