Pelaajahaastattelussa Jigi #6

31.10.2012

KONHON KRUUNAMATON RUHTINAS, WIFEBEATINGIN AKAAN MESTARI JA TOSI ELÄMÄN RIDGE FORRESTER: JIRKA JÄRVI

Nimi? Jirka ”Jigi” Järvi

Kenkämerkki? Nike

Sinut tunnetaan paikallisesti melkoisena Houdinina, mitä keinotekoiseen kenkien iän pitkittämiseen tulee. Mikä on salaisuutesi? Työnantajan tarjooma liimamassa.

Parasta elämässä? Mukula ja toi eväiden tekijä.

Paras ominaisuutesi kentällä? Entä huonoin? Tasanen jätkä joka osa-alueella, siinä molemmat yhessä lauseessa.

Kolme peliä on nyt pelattu. Mitä sanottavaa startista kauteen? Pari ekaa matsia nolla pistettä, ei hyvä. Eka kotimatsi oli positiivinen monessa mielessä: eikä vähiten sen takia, että tein ite kaks kihausta niin kuin lupasin. Kolme pinnaa kuitenkin se tärkein juttu. Tästä on hyvä lähtee kinkeen Tervareita vastaan.

Odotukset kaudelle? Vähintään pleijareihin meidän pitäis päästä. Henkilökohtaisesti aion tehdä vähintään 30 pinnaa. Oon meinaa käyny kaks kertaa lenkillä.

Mitä liigajengiä vastaan pelaat mieluimmin, mitä vastaan et? Miksi? Kylvee vastaan on varmasti mielekästä pelata paikallisottelu.

Jyväskylässä eräs vastapuolen pelaaja luonnehti sinua pulleaksi. Miten kommentoit? Hiljaseks vetää...taitaa olla vaaka ainoo, mikä kiihtyy nollasta sataan sekunnissa tässä perheessä.

Jos saisit valita yhden pelaajan mäxeihin futsal-liigasta, kenet haluaisit ja miksi? Lämmi Laitinen, ihan vaan muiden iloks.

Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? Onks pakko valita joku? No kai mä sit ton meidän huoltaja-Nigelin kans lähtisin levittään aurinkorasvaa.

Messi vai Cristiano? Messi

Vapaa sana/kommentti....? Parketilla on kiva tanssahdella poikaporukassa. Joukkue paranee koko ajan.Tästä on hyvä jatkaa.