Valkeakosken Kaupunki tarjoaa isänpäiväfutsalit

3.11.2012

 

 

MadMax ja WFT tiivistävät yhteistyötään

 

Valkeakoskelaiset MadMax sekä WFT ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja hakevat lajille uutta nostetta. Molemmat joukkueet ovat kokeneet parina viime vuotena pientä taantumaa, mutta tällä hetkellä on täysin toinen äänin kellossa.

 

MadMax on säilyttänyt paikkansa kaupungin ykkösjoukkueena pysymällä tiukasti liigassa. WFT sen sijaan teki puolitoista vuotta sitten tietoisen ratkaisun luopumalla futsalykkösen paikastaan ja aloittamalla puhtaalta pöydältä vain entisen II-joukkueen voimin kolmosdivisioonassa.

 

Uudet tuulet puhaltavat myös seurojen välisessä yhteistyössä, sillä joukkueet ovat sopineet tälle kaudelle yhteisiä pelipäiviä, joista ensimmäinen on isänpäivänä 11. marraskuuta. Valkeakosken kaupunki on lähtenyt tempaukseen mukaan ja tarjoaakin isänpäivän kunniaksi ilmaisen sisäänpääsyn molempiin otteluihin.

 

Päivän ensimmäinen ottelu pyörähtää käyntiin kello 12.30, jolloin WFT kohtaa Lempäälän Kisan. Kello 15.00 vihelletään käyntiin liigakamppailu, missä MadMax kohtaa nousija Kylmäkosken Veikot.

 

Farmisopimus mahdollistaa pelaajakierron

 

Tälle kaudelle molemmat joukkueet ovat saaneet kasattua laajan pelaajaringin, mutta edelliskausista viisastuneena, varavaihtoehto on hyvä olla olemassa. Tästä syystä joukkueiden välistä pelaajaliikuttelua helpottamaan solmittiin farmisopimus, minkä avulla siirrot nopeutuvat.

 

Sen lisäksi, että pelaajaliikenne helpottuu ja mahdollisia poissaoloja on helpompi täyttää, luo tämänkaltainen yhteistyö myös lisää kilpailua.

 

- Meillä on sen verran paljon tällä hetkellä miehiä ringissä, että jos WFT:llä tulee tarvetta, niin vähille minuuteille jääneille kavereilla saadaan peliaikaa joustavasti, luettelee MadMax -valmentaja Juha Nikkinen sopimuksen etuja.

 

Myös WFT:n valmentaja Antti Kyttälä näkee yhteistyössä etuja.

 

- Sopimus antaa meidän nuorille, lupaaville pelaajille erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja päästä kokeilemaan liigavauhtia, jos sellainen tilanne tulee vastaan.